Μετάβαση στο περιεχόμενο

αντλια για γκαραζ


spyrosanagn

Recommended Posts

καλησπέρα. Υπάρχει μια περιπτωση σε ενα κτιριο που ειναι στα μπετα και εχει παραμεινει γι αρκετα χρονια σε αυτη τη φαση εχει 3 υπογεια γκαραζ το α 280 τ.μ και το β και γ απο 480 τ.μ το καθενα. μπαινουν νερα της βροχης και εχει δημιουργηθει προβλημα τη λυση μπορει να υπαρξει με αντλιες?

Link to comment
Share on other sites

Γιατί δεν προχωράς με στεγάνωση δώματος και εγκατάσταση περιμετρικών φρεατίων ομβρίων υδάτων με εσχάρες;

Link to comment
Share on other sites

Δεν θα το συνιστούσα. Από προσωπική εμπειρία σε τουνελ καλωδίων και σωληνώσεων το οποίο γέμιζε όμβρια νερά σε κάθε βροχή, οι αντλίες 

δεν προσφέραν και πολλά. Σε περίπτωση διακοπής ρεύματος ... η Βενετία ήταν πολύ λίγη. Τελικά ανοίξαμε δεύτερο παράλληλο χαντάκι και κάναμε τρύπες αποστράγγισης στο τούνελ για να λύσουμε το πρόβλημα. Ευτυχώς το τουνελ κατέλληγε σε θαλάσσια εγκατάσταση οπώτε και δώσαμε την ανάλογη ρήση στο χαντάκι για να απαλλαγούμε από τις πλυμμήρες. Πάντως οι αντλίες δεν έκαναν τίποτα. Την βροχή δεν την προλαβαίναν. Μόλις κόπαζε η βροχή διώχναν τα νερά αλλά τις περισσότερες φορές έφραζαν από λάσπες ή σκουπίδια και καίγονταν. Έτσι είχαμε μπλεχτεί σε ένα "κυκεώνα" αντικατάστασης αντλιών χωρίς αποτέλεσμα. Βέβαια φαντάζομαι για το γκαράζ που περιγράφεις τα νερά δεν είναι τόσα πολλά αλλά και πάλι σκέψου την περίπτωση της διακοπής ρεύματος. Τότε η πλύμμήρα είνα δεδομένη. Καλύτερα να προσπαθήσεις να καταπολεμήσεις το πρόβλημα εισόδου των νερών στον χώρο παρά να το "θεραπεύσεις" με την χρήση αντλιών.  

Link to comment
Share on other sites

Συμφωνώ απολύτως

Λάβε υπόψη σου ότι ενώ οι αντλίες έχουν πολλές αιτίες μη λειτουργίας - βλάβης, η βαρύτητα ουδέποτε σταμάτησε να λειτουργεί!

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.