Μετάβαση στο περιεχόμενο

αποθήκη που δεν φαίνεται στο τοπογραφικό αγοραπωλησίας


ΕΚ

Recommended Posts

καλησπερα σε ολους. σε μια καθετη που αγορασα υπηρχε μια αποθηκη πετρινη  σκεπασμενη με κεραμιδια και λαμαρινες χωρις να φαινετε στο τοπογραφικο της συστασης καθετου και αγοραπωλησιας μου. Η σκεπη της αποθηκης αυτης που ηταν σαπια έπεσε και επειδη η μια της πλευρα ηταν ενας φουρνος κακην κακως στην ουσια καθαρισα τον χωρο. το μονο σημαδι της υπαρξης της ειναι ο κοινοχρηστος τοιχος που ακουμουσε. Ο γειτονας με απειλη με καταγγελια και εχει πολλες φωτογραφιες της αποθηκης .Μηπως μπορειτε να με συμβουλεψετε τι να κανω? σημειωτεον προκειται για καθετη ιδιοκτησια και την αποθηκη δεν την ειχα αγορασει. ευχαριστω.

 

Οι τίτλοι των θεμάτων πρέπει να περιγράφουν με σαφήνεια το αντικείμενο και να μην είναι αόριστοι.

Παρακαλώ διαβάστε τους Κανόνες Συμμετοχής

yian

Edited by yian
Link to comment
Share on other sites

εχεις ενα προβλημα

 

δεν εδειξες  στο συμβολαιο  το κτισμα που βρισκονταν στο τμημα της καθετης  κατα την αγορα

 

εχεις μια φορολογικη παραβαση ως προς την μεταβιβαση.....

ο γειτων θα κανει τα δικα του  εσυ θα πεις τα δικα σου...  

 

δξ ποιος σε συμβουλεψε να μην το γραψεις....ηταν λαθος...

 

μιλα με το/ην  συμβ/φο σου.. που εκανε τα συμβολαια..

Link to comment
Share on other sites

Εχουμε και λέμε:

 

Ο πρώτος και μόνος υπεύθυνος είναι ο συνάδελφος μηχανικός. Ας μη λέμε οτι θέλουμε, οι περισσότεροι το έχουμε κάνει (εγω το εχω κάνει πάντως). Μιλάμε ομως για προ 4014 εποχή.

Βέβαια, κατ'εντολή πελάτη και συμβολαιογράφου (συνήθως του 2ου) δεν "εδειξε" την παλια αποθήκη στο τοπογραφικό.

Ο συμφος θα βγάλει την ουρά του απ'εξω αν το θέμα κινηθεί με την κλασσική απάντηση "εγω περιεργραψα στο συμβόλαιο, το τοπογραφικο που συνεταξε ο μηχανικός". Φυσικά ο ιδιοκτήτης θα έχει τις ανάλογες κυρώσεις, όπως ειπώθηκε παραπάνω.

Τώρα, αφού δεν υπάρχει στο τοπογραφικό, δε περιγράφηκε στο συμβόλαιο, δε πληρώθηκε φόρος μπλα μπλα, και τη γκρέμισες, θεωρείται πως δεν υπήρξε...ποτέ.

Φυσικά ο γείτονας αν εχει φωτο ψηφιακές, θα εχουν και ημ/νια οπου θα τη δείχνουν. Αλλά να το αποδείξει που; να σου κάνει δηλ μήνυση, πως γκρέμισες χωρίς αδεια κατεδάφισης κατι που...δεν υπήρχε, παρά μόνο στις φωτό; δηλ σε ενα αδειο οικόπεδο όμορο ένα Χ κτίσμα; και πως θα αποδείξει πως ήταν αυτό το κτίσμα, σε αυτή τη κάθετη κτλ.

Βεβαια σε μια αεροφωτογραφία επίσημη, θα φαίνεται...

 

Οπως είπε ο κυρ Δημήτρης...θα πείς τα δικά σου κι αυτός τα δικά του. Μου φαίνεται ομως δύσκολο να το αποδείξει...εκτός πια αν βρεί αεροφωτογραφία. (τόσο ανώμαλος πια ;)

 

 

Υ.Γ., κ. Δημήτρη, πιθανόν να έπρεπε να το αγοράσει "εκείνη" την ώρα και σε συννενόηση να γκρέμιζε το κτίσμα μετά. Και δεν ηθελε να πληρώσει φόρο μεταβίβασης επειδή ουτως ή αλλως θα το γκρέμιζε. Το χω συναντήσει πολλάκις. Ειδικά σε χωριά. Δε μιλάμε για πόλη, που γίνονται έλεγχοι σχεδόν παντού.

Edited by Kane
Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.