Μετάβαση στο περιεχόμενο

Xαρακτηρισμός οδού Π3α;


Recommended Posts

Εχω ενα αγροτεμάχιο που μέρος του έχει ηδη έχει απαλλοτριωθει για βελτιωση Ε.Ο. Αθηνων-Κορινθου. Ψάχνω να βρω αν οικοδομειται.

Υπάρχει γραμμη προαστιακου και εκατερωθεν της γραμμες 2 service road που συνδεονται με γεφυρα. Η γραμμη του προαστιακου ειναι σε τελειως διαφορετικο υψος απο αυτη των service road και του ακινητου.

Απο τα σχέδια της απαλλοτριωσης αλλα και στην πραγματικοτητα συνορευει με service road απο την μια πλευρα. Τον service road το αναφερει και στο σχεδιο. Καθετα στον βοηθητικο δρόμο, η απαλλοτριωση παρουσιαζει εναν δρόμο (οπως και στην πράξη) μηκους 250 μ. και τον αναφέρει Π3α.  Αυτος στην πράξη δεν συνδεει καποιους κυριως δρόμους αλλα καποιες περιοχες που εχουν φτιαχτει αυθαιρετα και εχει σαρχη και τέλος.

Ψάχνω να δω τι αποσταση θα αφήσω απο το δρόμο αυτο, για να δω αν οικοδομείται. Η Ε.Ο. ειναι σε τελειως διαφορετική θέση από αυτη που ειμαι εγω, προφανως αφορα μονο τον προαστιακο. Πήγα στην πολεοδομιά και αφου φρόκαραν και αυτη τελικα μου ειπαν οτι μάλλον!!! ειναι και αυτο βοηθητικος δρόμος, οποτε παω 20 μ απο τον αξονα της οδου.

Ξέρει κανεις τι ειναι Π3α;

Σας στέλνω σκαρίφημα.

post-29431-0-61396700-1383142649_thumb.jpg

Link to comment
Share on other sites

οχι πάντα προσοχή

στους αυτοκινητόδρομους το παράπλευρο δίκτυο συμβολίζεται με Π (Π1-παράπλευρος1, Π3α-παράπλευρος 3α)

και οι service road με SR (SR1- service road1) δεν είναι το ίδιο τόσο απο πλευράς λειτουργίας,λειτουργικής κατάταξης αλλά και πολεοδομικά

νομίζω θα πρέπει να ρωτήσεις σχετικά

Edited by gvarth
Αλλαγή σε λέξη της δημοσίευσης σύμφωνα με την επιθυμία του συντάκτη της.
  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.