Μετάβαση στο περιεχόμενο

Αρτιότητα κατά παρέκληση


Recommended Posts

Ειμαι εντός σχεδίου πόλης και όχι οικισμού, δυστυχώς. Λες να υπάρχει αντίστοιχη "άφεση" κι εκεί; Χμμ θα το ψάξω, να'σαι καλά! :)

Link to comment
Share on other sites

εντός σχεδίου και άφεση να βρεις (από το διάταγμα της περιοχής) θα έχεις ένα μη άρτιο προς τακτοποίηση/προσκύρωση σίγουρα αφού δεν πάει ούτε στην παρέκκλιση του 1337

(δε φαντάζομαι στα 10 τμ να υπάρχει και κτίσμα!!! )

Edited by imhotep
  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

Σωστά. Και επειδή το διάταγμα της περιοχής  δίνει σαν αρτιότητα κατά παρέκκλιση τα 30τμ (>10) άρα δεν με πιάνει ούτε αυτο. Επομένως έχω ξεκάθαρα άκυρη κατάτμηση και άρα δεν μπορεί να γίνει συμβόλαιο μεταβίβασης. Στο σημείο αυτο υποθέτω πως αναλαμβάνουν οι νομικοί... 8-)

ΥΓ. Υπάρχει κτίσμα! Τόσο στα 10τ, όσο και στα 90τμ, έχω 100% πραγμ.κάλυψη με μονοροφα καταστηματα! Είναι σε περιοχή που μάλιστα επιτρέπεται η 100% κάλυψη κι απο τους σημερινους όρους δόμησης, στο εμπορικο κέντρο της πόλης (στην καρδιά), όπου έχουν κτιστει απο το '23 μικρά καταστηματα πολλά εκ των οποιων έχουν παραμείνει απο τοτε (με ανακαινίσεις)! Μπέρδεμα σου λέω! :)

Edited by Makiaveli
Link to comment
Share on other sites

Τελικά σε όλο τον κόσμο, εκτός από Αλβανία, Ελλάδα και Κογκό, οι μηχανικοί ασχολούνται με την κατασκευή κτιρίων και γενικά τεχνικών έργων, και προσπαθούν πάντα να εφαρμόσουν την βέλτιστη κάθε φορά λύση για την περίπτωση που χειρίζονται.

 

Εδώ ακόμα ψάχνουμε αν ήταν οι τρίχες κατσαρές πρό του 1923 ή μετά.

 

Gamoto ! :shock:

  • Upvote 2
Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.