Μετάβαση στο περιεχόμενο

Αυθαίρετη αποθήκη - Κατεδάφιση?


lefti

Recommended Posts

Καλημέρα σε όλους!! Πρώτη φορά γράφω στο forum αν και το διαβάζω καιρό έχω ένα πρόβλημα και θα θελα βοήθεια αν μπορείτε ή γνώμες, ευχαριστώ εκ των προτέρων!!

Σε οικόπεδο υπάρχει μονοκατοικία (έτος αδείας 1977, εμβαδό αδείας 117μ2)

δίπλα ακριβώς έχει γίνει αποθήκη χωρίς άδεια 75μ2 και λεβητοστάσιο 9μ2.

η μονοκατοικία έχει φτάσει 145μ2 και έχει γίνει και υπόστεγο μπροστά από την αποθήκη (η οποία αποθήκη δηλώνετε από ότι μου είπαν στην εφορία)

Έχει γίνει αποδοχή κληρονομίας (και τώρα είναι 3 άτομα εξ αδιαίρετου). Θέλουν να νομιμοποιήσουν τα επιπλέον τετραγωνικά στην οικία και την αποθήκη (μαζί με το λεβητοστάσιο) να κάνουν αλλαγή χρήσης στην αποθήκη και να την μετατρέψουν σε 2 διαμερίσματα των 40μ2 περίπου, ώστε ένας να πάρει την οικία και οι άλλοι 2 από ένα διαμέρισμα (να κάνουν δηλαδή συμβόλαια για το τι ανήκει στον καθένα) (οικόπεδο εμβαδό 1 στρέμμα, κάλυψη 400μ2, βρισκόμαστε σε χωριό, τιμή ζώνης 600).

Σκέφτομαι να τους προτείνω να κατεδαφίσουν αποθήκη (και ίσως και το λεβητοστάσιο) να νομιμοποιήσουν τα επιπλέον τετραγωνικά της οικίας και αν είναι να κάνουν 2 λυόμενα (γνωρίζει κάνεις κόστος λυόμενου 40μ2?) γιατί πιστεύω ότι θα τους έρθει πιο οικονομικά.

και πάλι ευχαριστώ για τις λύσεις-απόψεις!

Edited by lefti
Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.