Μετάβαση στο περιεχόμενο

Παζλ για δυνατούς λύτες: Τι είναι πιο ισχυρό? Το εμβαδόν στο ΔΚ ή το περίγραμμα κτιρίου?


cv01302

Recommended Posts

Κατόπιν συνεννοήσεως και με την πολεοδομία, κατ' αρχάς δεν μπορεί να γίνει ανάκληση αδείας καθώς έχει επέλθει πενταετία, επομένως ούτε ευθύνες αναζητούνται, τόσο στον μελετητή όσο και στην Υπηρεσία, ούτε μπορεί να αλλάξει κάτι αυτή τη στιγμή.

 

Υπάρχουν δύο επιλογές:

1) Είτε θα δοθεί βεβαίωση μη-ύπαρξης αυθαιρεσιών, και αναγκαστικά θα συμβαδίσω με τα 90τμ κάλυψη (κοινώς, το διαμέρισμα παραμένει μικρότερο από την πραγματικότητα), κάνοντας σύγκριση με τα εγκεκριμένα σχέδια. Δεν είναι ούτε απολύτως σωστό, ούτε όμως απολύτως λάθος.

2) Είτε θα ρυθμίσω το τρίγωνο της αυθαιρεσίας με υπέρβαση κάλυψης και πλαγίων αποστάσεων, δείχνοντας την πραγματική κατάσταση (κάλυψη/δόμηση κλπ) του ακινήτου.

 

Προσωπικά τείνω στην 2η επιλογή, καθώς θεωρώ ότι είναι η πιο σωστή + ΔΕΝ θα έχει κανένα πρόβλημα αργότερα στην ηλεκτρονική ταυτότητα του κτιρίου + πληρώνεται μια κατάσταση υπέρ της ασφαλείας + ανεβαίνει η αντικειμενική αξία του διαμερίσματος + αντικατοπτρίζεται η πραγματική κατάσταση του διαμερίσματος/κτιρίου + η αμοιβή μου θα είναι προφανώς μεγαλύτερη. Άσε που με αυτό τον τρόπο μπορώ -ενδεχομένως- να αναλάβω και τις υπόλοιπες ιδιοκτησίες + τα κοινόχρηστα.

Και στην τελική, 2η επιλογή για να έχω το κεφάλι μου ήσυχο >> everything else..

Edited by cv01302
Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.