Μετάβαση στο περιεχόμενο

Μισθωτός Ηλ. Μηχανικός και "σφραγίδα"


xrysa.xn

Recommended Posts

Καλησπέρα! Θα ήθελα μια διευκρίνιση από συναδελφους που γνωρίζουν γιατι δυστυχώς δεν έχω βγάλει άκρη από τους αρμόδιους φορείς. Η σφραγίδα η κλασική που υπογράφουμε μελέτες κλπ είναι άμεσα συνυφασμένη με την έναρξη επαγγέλματος στην εφορία? Μπορεί κάποιος να είναι μισθωτός και να έχει δικαίωμα να υπογράφει μελέτες? (Λογικά οχι). Μια εταιρία που θέλει τη σφραγίδα (και τη μελέτη εννοείται ) θέλει να μου κάνει πρόσληψη κανονική και όχι σύμβαση έργου για ορισμένο διάστημα. Ο λόγος είναι το οικονομικό κομμάτι ,επειδή με τη σύμβαση έργου πρέπει να πληρώσουν περισσότερα λόγω προϋπολογισμού έργου. Ομως με την πρόσληψη δεν θα μπορω να υπογραφω σωστα? Υπαρχει καποιο παραθυρακι ωστε να καθορισει ο εργοδοτης το ποσο που θελει να δωσει χωρις να ειναι ποσοστο του προυπολογισμου και ετσι να κανουμε μια συμβαση και οχι προσληψη? Αν καποιος γνωριζει θα ημουν ευγνωμων!!

Link to comment
Share on other sites

σε αυτο το θεμα ενας λογιστης που γνωιριζει θα σε κατατοπισει καλυτερα.

 

Αποσο γνωριζω οταν εισαι ελ.επ. δεν χανεις την ιδιοτητα αν προσληφθεις ως μισθωτος (στον ιδιωτικο τομεα). 

 

Τα περι συμβασης εργου και ποσοστο επι του προϋπολγισμου δεν τα καταλαβα. Δηλ δεν καταλαβα γιατι ειναι υποχρεωτικο να εξαρτηθει η αμοιβη σου απο τον προϋπολογισμο του εγου?

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.