Μετάβαση στο περιεχόμενο

Εξοικονομώ χωρίς σύσταση οριζόντιας ιδιοκτησίας


Recommended Posts

Συναδελφοι,

 

Στην περίπτωση 3οροφου με 3 διαμερισματα (Ισογειο,Α ,Β οροφος) που δεν υπάρχει σύσταση οριζόντιας ιδιοκτησίας αλλα ο ιδιοκτήτης θέλει να βάλει στο πρόγραμμα μόνο τον 3ο όροφο, το πιστοποιητικο μπορεί να γίνει μονο για τον 3ο ή πρεπει να πάει αναγκαστικά για όλη την πολυκατοικία?

Link to comment
Share on other sites

Γιατι αν δηλωνει ξεχωριστες οριζοντιες ανα διαμερισμα, ασχετως με το αν εχει κανει συσταση ΟΙ, τοτε προσκομιζοντας το ΕΤΑΚ που δειχνει το διαμερισμα αυτουσιο και οχι ως ενιαιο κτηριο με ολα τα πατωματα, θεωρω πως θα εμπαινε

Link to comment
Share on other sites

Αν δεν υπάρχει σύσταση, δοκίμασε ένα σενάριο να δεις μήπως μόνο με τις παρεμβάσεις στον 3ο όροφο ανεβαίνει κατηγορία το κτήριο.

Αν ναι τότε ένταξε στο πρόγραμμα όλο το κτήριο και βάλε τις εργασίες του 3ου. Εννοείται με αυτή την στρατηγική δεν θα έχει αργότερα δυνατότητα να εντάξει στο πρόγραμμα και τους άλλους δύο ορόφους.

Αν δεν ανεβαίνει κατηγορία τότε πρέπει να κάνει σύσταση και μετά να προχωρήσεις. Έτσι θα μπορεί να βάλει και τους τρεις οφόρους στο πρόγραμμα και να πάρει επιδότηση για έως 45.000€ (αν βρει εγγυητές για τόσα).

Link to comment
Share on other sites

Μια χαρα θα εχει τη δυνατοτητα να ενταξει στο προγραμμα και τους αλλους 2 οροφους, αν κανει συσταση ΟΙ

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.