Μετάβαση στο περιεχόμενο

Πολυνομοσχέδιο και μηχανικοί (επαγγελμ. δικαιωμ)


Recommended Posts

Επειδή ακριβώς δεν έχουμε πολιτική κάλυψη πρέπει να ξεσηκωθούν οι φοιτητές επιτέλους. Όταν βγεις στην βιοπάλη δεν μπορείς να κάνεις και πολλά πλέον...

Μέχρι το 3ο έτος σε πληροφορώ έχουν άγνοια το τί συμβαίνει..όταν κοντεύουν να πάρουν το πτυχίο τότε αρχίζουν να ψάχνονται τότε όμως ο καθένας βλέπει τον..λο του γιατί τον πιέζουν οι δικοί του να τελειώσει..και όταν πια είναι πτυχιούχοι Μηχανικοί αρχίζουν τη γκρίνια..

Link to comment
Share on other sites

  • Απαντήσεις 221
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Το θέμα με τους απόφοιτους εξωτερικού νομίζω μας αφορά όλους, και απότοιτους ΑΕΙ και ΤΕΙ.

 

Υπάρχουν σχολές του εξωτερικού αξιοπρεπέστατες, υπάρχουν όμως και σχολές που με έναν τενεκέ λάδι πέρναγες το μάθημα.

Γνωρίζω φοιτητές σε βαλκανικές χώρες που πριν 15 χρόνια σε λευκή κόλλα γράφανε το όνομά τους, έβαζαν μέσα ένα εικοσαδόλαρο και πέρναγαν το μάθημα.

 

Δεν νομίζω να θέλει κανείς μας τέτοιους "συναδέλφους".

Και δυτικότερα σε ομάδες με προφορικές εξετάσεις κάποιοι έχουν πάρει πτυχίο και δεν μιλάνε καν την γλώσσα που γράφει το πτυχίο τους . 

 

Αλλοι ήρθαν με αντιστασιακές περγαμηνές , νεότερες η παλιότερες και αναγνωρίστηκαν επίσης , ενώ άλλοι πήραν μεταγραφές παρακάμπτοντας τις εισαγωγικές .

 

Ολοι αυτοί όμως άσκησαν και συνταξιοδοτήθηκαν η ασκούν ακόμα το επάγγελμα και αρκετοί ήταν από την μέσα μεριά των πάγκων με λαδωμένα χέρια , όπως είχαν μάθει και ως "φοιτούντες" .

 

Από την άλλοι υπήρξαν και πάρα πολλοί εξαιρετικοί εξ Ανατολής και εξ Εσπερίας .

 

Οπότε μάλλον όψιμο το ενδιαφέρον .

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

Guest
Αυτό το θέμα πλέον έχει κλείσει για περαιτέρω απαντήσεις.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.