Μετάβαση στο περιεχόμενο

Προϋπολογισμός ιδιωτικού έργου


 
MARIE

Recommended Posts

Γειά σας!Είμαι νέα μηχανικός και μετά από αίτηση μου σε κάποια τράπεζα με πήραν για εκτιμήτρια.Δεν μου έχει τύχει ακόμα κάποια εκτιμηση αλλά έχω καταλάβει ότι η εκπαίδευση που σου προσφέρει η τράπεζα είναι ελλιπής.Ψάχνω τιμές για σύνταξη προϋπολογισμού ιδιωτικών έργων.Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει?Οποιοδήποτε άλλο έντυπο όσον αφορά υπολογισμούς για γρήγορη σύνταξη προϋπολογισμου π.χ. πώς υπόλογίζεις επιχρίσματα με βάση την επιφάνεια είναι μετά χαράς δεκτά.Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων!

 

Παρατήρηση: Τα θέματα πρέπει να αναρτώνται στην σωστή θεματική κατηγορία ανεξάρτητα της επαγγελματικής σας ιδιότητας. Ένας Πολιτικός Μηχανικός πχ δεν δημοσιεύει ένα θέμα που αφορά "Αμοιβές-Οικονομικά Αδειών" στην ενότητα των "Πολιτικών Μηχανικών".

Παρακαλώ διαβάστε τους Κανόνες Συμμετοχής του forum.

Ευχαριστώ. acnt

Link to comment
Share on other sites

Σε κάποιες περιπτώσεις πρέπει να έλεγξεις των προϋπολογισμό που σου φέρνει ο πελάτης από τον μηχανικό του και να κάνεις και πιστοποίηση.

 

Βέβαια από τράπεζα σε τράπεζα αλλάζουν.Αλλά τις τιμές ανα μονάδα μέτρησης εργασιών τισ χρειαζόμαστε αν δεν κάνω λάθος.

 

Παρατήρηση: Μη διαχωρίζετε την απάντησή σας σε δύο ή περισσότερες διαδοχικές δημοσιεύσεις. Χρησιμοποιείστε την "επεξεργασία" για να αλλάξετε το περιεχόμενο ή να προσθέσετε κάτι στην τελευταία σας δημοσίευση.

Παρακαλώ διαβάστε τους Κανόνες Συμμετοχής του forum.

Ευχαριστώ, Χάρης.

Link to comment
Share on other sites

  • 9 months later...

Όσο κι αν έψαξα για παρόμοιο θέμα δεν βρήκα κάποιο, εκτός από το συγκεκριμένο. Υπάρχει κάποιος που να μπορεί να με διαφωτίσει σχετικά με το πώς θα κάνω σύνταξη προϋπολογισμού για ένα ιδιωτικό έργο? Μου έχει τύχει μια τέτοια περίπτωση.

Ευχαριστώ.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Εγώ που είμαι χρόνια συνεργάτης μεγάλης ιδιωτικής τράπεζας , ελέγχω τους προυπολογισμούς που μου φέρνουν με κριτήριο την "πιάτσα".

Μιά άλλη λύση είναι να πάρεις έναν Α.Τ.Ο.Ε από τη δνση Τεχνικών Υπηρεσιών της Ν.Α. ή του Δήμου που είσαι κοντά.

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.