Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Το χειριστήριο είναι ενσύρματο 2 καλωδίων, πως μπορώ να βρω τι σήματα είναι αυτά ώστε να τα χρησιμοποιήσω σε ένα δικό μου πάνελ χειρισμού?

edit

Οι μηχανικοί της εταιρίας δεν ξέρουν να μου πουν αφού ούτε κ αυτοί γνωριζουν τι σηματα ειναι 

Edited by ΝΙΚΟΣΤΡΙ
Posted

αναλυτή πρωτοκόλλων και γνώσεις αντίστροφης μηχανικής

Posted

Τι με λες τώρα?

Υπάρχει κ η λύση να πετάξω την πλακέτα του κλιματιστικού κ να φτιάξω μια δικιά μου , αλλά έτσι χάνω την εγγύηση

Posted

νικο αν καταλαβα καλα θελειs να το κανειs RF?Δηλαδη ραδιοσιχνωτητα να το χειριζεσαι απο μακρια?

Posted

όχι, ενσύρματο θα παραμείνει, μόνο που θα του δίνω εγώ  εντολές από δικό μου πανελ αυτοματισμού

Posted

τι διαολο 2 καλωδια βγαινουν αυτοs σιγουρα το εχει κανει bus ! τι να κανειs και πωs να γινει?αν ειναι ετσι που λεω θελει δουλεια δεν ειναι απλο!

Posted

σε αυτή την περίπτωση μπορεί να υπάρχει τρόπος να βγαίνουν οι εντολές του μηχανήματος ως επαφές ή γνωστό πρωτόκολλο, τι μηχάνημα είναι;

Posted (edited)

η εταιρία μου είπε ότι δεν βγαίνουν

εντολές απο επαφες

καναλατο on off  αυτο εδω

Edited by ΝΙΚΟΣΤΡΙ
Posted

αναφερει λειτουργια 4 ταχυτητων και αuto σκεφτωμαι μηπωs το κανει με 0-10v?αν ειναι ετσι με ποντασιομετρο 10κωμ ισωs να γινεται.ποσα βολτ ειναι το σημα που ερχεται στο control?

Posted

ποσα βολτ ειναι το σημα που ερχεται στο control?

η αληθεια είναι ότι δεν ξέρω πόσα volt έρχονται στο χειριστήριο, βρίσκομαι σε κουβέντα με την εταιρία για να δω εάν μου κάνει( μιλάμε για 5 τεμάχια)