ΝΙΚΟΣΤΡΙ Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 29 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 29 , 2014 (edited) Το χειριστήριο είναι ενσύρματο 2 καλωδίων, πως μπορώ να βρω τι σήματα είναι αυτά ώστε να τα χρησιμοποιήσω σε ένα δικό μου πάνελ χειρισμού? edit Οι μηχανικοί της εταιρίας δεν ξέρουν να μου πουν αφού ούτε κ αυτοί γνωριζουν τι σηματα ειναι Edited Απρίλιος 29 , 2014 by ΝΙΚΟΣΤΡΙ Link to comment Share on other sites More sharing options...
nvel Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 29 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 29 , 2014 αναλυτή πρωτοκόλλων και γνώσεις αντίστροφης μηχανικής Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΝΙΚΟΣΤΡΙ Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 29 , 2014 Συγγραφέας Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 29 , 2014 Τι με λες τώρα? Υπάρχει κ η λύση να πετάξω την πλακέτα του κλιματιστικού κ να φτιάξω μια δικιά μου , αλλά έτσι χάνω την εγγύηση Link to comment Share on other sites More sharing options...
el greco Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 29 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 29 , 2014 νικο αν καταλαβα καλα θελειs να το κανειs RF?Δηλαδη ραδιοσιχνωτητα να το χειριζεσαι απο μακρια? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΝΙΚΟΣΤΡΙ Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 29 , 2014 Συγγραφέας Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 29 , 2014 όχι, ενσύρματο θα παραμείνει, μόνο που θα του δίνω εγώ εντολές από δικό μου πανελ αυτοματισμού Link to comment Share on other sites More sharing options...
el greco Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 29 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 29 , 2014 τι διαολο 2 καλωδια βγαινουν αυτοs σιγουρα το εχει κανει bus ! τι να κανειs και πωs να γινει?αν ειναι ετσι που λεω θελει δουλεια δεν ειναι απλο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
nvel Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 29 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 29 , 2014 σε αυτή την περίπτωση μπορεί να υπάρχει τρόπος να βγαίνουν οι εντολές του μηχανήματος ως επαφές ή γνωστό πρωτόκολλο, τι μηχάνημα είναι; Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΝΙΚΟΣΤΡΙ Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 29 , 2014 Συγγραφέας Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 29 , 2014 (edited) η εταιρία μου είπε ότι δεν βγαίνουν εντολές απο επαφες καναλατο on off αυτο εδω Edited Απρίλιος 29 , 2014 by ΝΙΚΟΣΤΡΙ Link to comment Share on other sites More sharing options...
el greco Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 30 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 30 , 2014 αναφερει λειτουργια 4 ταχυτητων και αuto σκεφτωμαι μηπωs το κανει με 0-10v?αν ειναι ετσι με ποντασιομετρο 10κωμ ισωs να γινεται.ποσα βολτ ειναι το σημα που ερχεται στο control? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΝΙΚΟΣΤΡΙ Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 30 , 2014 Συγγραφέας Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 30 , 2014 ποσα βολτ ειναι το σημα που ερχεται στο control? η αληθεια είναι ότι δεν ξέρω πόσα volt έρχονται στο χειριστήριο, βρίσκομαι σε κουβέντα με την εταιρία για να δω εάν μου κάνει( μιλάμε για 5 τεμάχια) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα