Μετάβαση στο περιεχόμενο

topcon tecs


Recommended Posts

καλημερα

θα μπορουσε καποιος να μου στειλει το topcon tecs για την μεταφορα μετρησεων απο γεωδαιτικο σταθμο στο pc?

χαλασε ο σκληρος δισκος που ειχα το back up και το εχασα μαζι με με καποια αλλα προγραμματα.

ευχαριστω προκαταβολικα.

Link to comment
Share on other sites

Συνάδερφε γιατί δεν απευθύνεσαι στην εταιρία που αγόρασες το όργανο;

Πολύ πιθανόν το λογισμικό αυτό να προστατεύεται με πνευματικά δικαιώματα και να μην επιτρέπεται η ελεύθερη διακίνηση του.

 

Να υπενθυμίσω την αντίστοιχη ανακοίνωση:

 

 

 

Το Φόρουμ καταδικάζει απερίφραστα την οποιαδήποτε αναφορά σε "σπασμένα" προγράμματα, την οποιαδήποτε αναφορά σε sites, forums, blogs ή portals όπου μπορεί κάποιος να βρει παράνομα εγχειρίδια χρήσης ή κωδικούς για να "ξεκλειδώσει" προγράμματα, καθώς επίσης και την κατά οποιονδήποτε τρόπο προώθηση και διακίνηση, τόσο των εν λόγω προγραμμάτων και των εγχειριδίων χρήσης τους, όσο και οποιουδήποτε άλλου συγγράμματος που δε διατίθεται δωρεάν.

 

Τα συγκεκριμένα προϊόντα προστατεύονται από πνευματικά δικαιώματα και ως εκ τούτου η διακίνησή τους με οποιονδήποτε τρόπο πέραν αυτού που η εκάστοτε ιδιοκτήτρια εταιρεία έχει καθορίσει ως νόμιμο, αποτελεί παράνομη πράξη και αυτονόητα επιφέρει ποινικές κυρώσεις σε περίπτωση ποινικής δίωξης.

 

Το Φόρουμ σε καμία περίπτωση δεν είναι διατεθειμένο να προσφέρει κάλυψη σε ανάλογες ενέργειες όπως και σε μέλη που προβαίνουν σ΄αυτές, καθώς αφενός κάτι τέτοιο θα ήταν αντίθετο προς τις αρχές και τη φιλοσοφία του περί της ελεύθερης μεν, νόμιμης δε διακίνησης γνώσης, αφετέρου θα αποτελούσε και για το ίδιο το Φόρουμ ποινικό αδίκημα.

 

Σημειώνεται ότι την ευθύνη δεν την έχει μόνο αυτός που ζητά, αλλά και αυτός που προσφέρει την πληροφορία.

 

Σας καλούμε λοιπόν να είστε πολύ προσεκτικοί σε σχέση με το εν λόγω ζήτημα και να τηρείτε απαρέγκλιτα το άρθρο Νο 9 των Κανόνων Συμμετοχής, για να προστατεύσετε τόσο το Φόρουμ που σας φιλοξενεί, όσο και τον ίδιο σας τον εαυτό.

 

 

Εκ της ομάδας συντονισμού.

 

 

Edited by Gousgounis
Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.