Μετάβαση στο περιεχόμενο

"Ζεσταίνονται" 3.500 εξώδικα σε ΔΕΗ ΑΕ, Ρ.Α.Ε., ΥΠΕΚΑ


Engineer

Recommended Posts

Ο Πανελλήνιος Σύλλογος Φωτοβολταϊκών Στέγης (ΠΑΣΥΦΩΣ) οργάνωσε και αντιπροσωπεύει μέχρι σήμερα 3.500 μέλη – ιδιοκτήτες οικιακών φωτοβολταϊκών σε όλη την Ελλάδα, αριθμός ο οποίος συνεχώς αυξάνει.

 

Τα μέλη, όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του, συμμετέχουν και στις νομικές ενέργειες κατά του Ν. 4254/2014 (μονομερής τροποποίηση συμβάσεων) και τις επόμενες ημέρες θα κατατεθούν τα εξώδικα των 3.500 ιδιοκτητών σε ΔΕΗ ΑΕ, Ρ.Α.Ε., ΥΠΕΚΑ κ.λπ..

 

Μάλιστα ο Σύλλογος καλεί και τους υπόλοιπους ιδιοκτήτες να ενταχθούν στο "σύνολο" ώστε να επιτευχθεί η μαζικότητα και να εκφραστεί με τον πλέον επίσημο και δυναμικό τρόπο η πρόθεσή να καταδικαστούν νομικά και πολιτικά οι παράνομες πολιτικές του ΥΠΕΚΑ.

 

Παράλληλα σε επιστολή-διαμαρτυρία ο ΠΑΣΥΦΩΣ ενημερώνει, προς κάθε κατεύθυνση, σχετικά με το τι έχει συμβεί και παρακαλεί κάθε πολίτη να μάθει και να δηλώσει τη συμπαράστασή του.

 

Πηγή: http://www.ered.gr/c..._/#.U5_1bPl_tc8

 

Click here to view the είδηση

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.