Μετάβαση στο περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Καλησπέρα συνάδελφοι.

Προχθές είχα μια συζήτηση με συνάδελφο εργολήπτη και μου ανέφερε το παράδειγμα κάποιου υπεργολάβου χωματουργού (που εργάζεται σε μεγάλο έργο στη Θεσ/νικη σήμερα) ο οποίος πήρε πανεύκολα άδεια εκσκαφής-δανειοθαλάμου σε αγροτική περιοχή.

Μάλιστα μου ανέφερε πως χρειάστηκε μόνον ένα τοπογραφικό, και μια δυό όψεις με το πως θα γίνει η εκσκαφή και μια τεχνική εκθεση για τον όγκο των χωματισμών που θα αφαιρέσουν.

Μου τόνισε όμως, πως δεν ειναι εφόρου ζωής, αλλά για συγκεκριμμένο χρονικό διάστημα.

Είναι τόσο απλό ;

Δημοσιεύτηκε

Συνάδελφε, αυτό που μου ανέφεραν με το παραπάνω κείμενο/διαδικασία των ΕΤΕΠ, έχει μεγάλη διαφορά...

Μου ανέφεραν μια απλούστατη διαδικασία, με άδεια απ'την πολεοδομία, ενώ σε αυτο των ΕΤΕΠ είναι η γνωστή διαδικασία, με ΜΠΕ και συναφή.

Δημοσιεύτηκε (edited)

Προφανως θα μιλουσαν για διαδικασια προ ΕΤΕΠ ή οι εμπλεκομενοι δεν θα γνωριζαν την νομικη διαδικασια

Για σιγουρια απευθυνσου στη Δ/νση Αναπτυξης  Περιφερειακης Ενοτητας της περιοχης σου.

Edited by KF

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Συνδεθείτε τώρα
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.