Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ashampoo-3d CAD Architecture


Recommended Posts

H αγορά των σχεδιαστικών προγραμμάτων είναι τελικά πολύ δύσκολη να παρακουλουθήσεις . Εδώ ένα νέο πακέτο από μια εταιρεία που μέχρι στιγμής δεν είχε παρουσία στον χώρο...η προσφορά της δε, άκρως δελεαστική.

 

Περισσότερα εδώ και μόλις κατεβάσω και το demo θα πούμε περισσότερα, μόνο που διαβάζει dxf και dwg είναι ενδιαφέρον.

Link to comment
Share on other sites

χεχε, είδες το κλιπακι στο pro version? Το sketchup το δοκίμασες? Πολύ εύκολο στην εκμάθηση & χρήση στα + η τεράστια και συνεχώς ανανεωμένη on-line βιβλιoθήκη και τα cool plug-ins. :)

Link to comment
Share on other sites

Της google λες? Ναι το έχω δει το sketch - up, όντως πολύ καλό!! Αλλά δεν έχω δοκιμάσει να κάνω μια κάτοψη πχ για εκτύπωση, το έχεις δοκιμάσει εσύ?

Link to comment
Share on other sites

Το έχω χρησιμοποιήσει για γρήγορα 3-D όπως εσωτερικούς χώρους, έπιπλα, κατασκευαστικές λεπτομέρειες και ήταν ότι πρέπει. Γρήγορο & πρακτικό. Οι εκτυπώσεις 3D ήταν μια χαρά. Στο free version κάνεις export σαν jpeg και τυπώνεις. Στο pro version έχει layouts και άλλα extras. (δεν έχω δοκιμάσει το pro) Γενικά έχει το ποιο απλό interface και το model space ευκολο στη πλοήγηση, χωρίς πολλά μπερδεγουέι..

Link to comment
Share on other sites

  • 9 months later...

Χαιρετε, ψαχνοντας για το Ashampoo Movie Shrink, βρηκα αυτο το προγραμμα απο την ιδια εταιρια.

Εχει κανεις εμπειρια με αυτο το προγραμμα; Ή εστω να το εχει δει;

Η τιμη παντως ειναι εξαιρετικα δελεαστικη.

Βεβαια (συνηθως) ό,τι πληρωνεις, παιρνεις, οποτε απο τιμη και μονο καταλαβαινει κανεις οτι δεν προκειται για ενα προγραμμα της κλασης των ArchiCAD, Archline, AutoCAD Architecture,Revit κτλ, αλλα αν καλυπτει τις βασικες αναγκες σχεδιασης και επεξεργασιας τοτε ειναι τρομερη ευκαιρια.

Ετσι κι αλλιως, διαπιστωσα οτι αρκετες απο τις εντολες-παραμετρους απο τα παραπανω προγραμματα (να ξεκαθαρισω εδω οτι μιλαω για τα demo, και οχι για "σπασμενες" εκδοσεις οι οποιες ειναι παρανομες), δεν τις χρησιμοποιω ποτε, ή τουλαχιστον δε χρειαζεστηκε ακομη.

Βεβαια αυτο ειναι καθαρα υποκειμενικο θεμα (αλλος για παραδειγμα μπορει να τα "ξεζουμιζει" τα προγραμματα).

Θα ηθελα τη γνωμη καποιου που το χρησιμοποιησε ή το ειδε (εστω και σε demo)

To link ειναι :

http://www2.ashampoo.com/webcache/html/1/product_2_0060___EUR.htm#

 

Αν και δεν υπαρχει τετοια προθεση απο εμενα, σε περιπτωση που το μηνυμα θεωρηθει εμμεση ή αμεση διαφημιση, ή παραβαινει τους κανονες λειτουργιας του forum, παρακαλω καποιον συντοντιστη να το διαγραψει αμεσως, και ζητω συγνωμη σε αυτην την περιπτωση

 

Παρατήρηση: Χρησιμοποιείτε την αναζήτηση πριν ανοίξετε καινούργιο θέμα.

Παρακαλώ διαβάστε τους Κανόνες Συμμετοχής του forum.

Ευχαριστώ, iovo.

Link to comment
Share on other sites

Οι εναλλακτικές προτάσεις στο sofware είναι πάντα επιθυμητές. Φαίνεται ενδιαφέρον πρόγραμμα. Δεν έχεις παρά να το κατεβάσεις και να πάρεις ένα free-trial κωδικό, ώστε να το δοκιμάσεις στην εργασία σου και να εκτιμήσεις αν σε εξυπηρετεί.

 

Από τα "βαριά" προγράμματα του χώρου μπορεί ο συνήθης χρήστης να χρησιμοποιεί λιγότερο από το 30% των δυνατοτήτων τους, όμως πληρώνει το υπόλοιπο 70% ώστε μια φορά που θα το χρειαστεί να μπορέσει να το χρησιμοποιήσει. Από την άλλη τα 200€ που κοστίζει το συγκεκριμένο είναι δελεαστική τιμή και αξίζει μια δοκιμή.

Link to comment
Share on other sites

Λοιπον απο το λιγο που το σκαλισα μου αφησε μια καλη εντυπωση.

Βεβαια αρκετα πραγματα πρεπει να βελτιωθουν οπως η εισαγωγη αντικειμενων, οι διαγραμμισεις και αλλα.

Καλα θα ηταν να υπηρχε η δυνατοτητα σχεδιασης με γραμμες, τοξα κτλ συν τις συμπληρωματικες εντολες (trim, extend κτλ) οπως στο AutoCAD.

Βεβαια αν αναλογιστουμε το κοστος του προγραμματος, και οτι ειναι μολις η πρωτη εκδοση, τοτε μπορω να πω οτι αυτα που κανει και πολλα ειναι.

Ειναι στην διακριτικη ευχερεια της εταιριας του προγραμματος, να βελτιωσει το προγραμμα της, γιατι παρα την πολυ αξιολογη προσπαθεια και τις μεχρι τωρα δυνατοτητες του λογισμικου, εχει αρκετες ελλειψεις οι οποιες για εναν πιο απαιτητικο απο εμενα χρηστη, ειναι πολυ σημαντικες. Παρ'ολα αυτα δειχνει πολλα υποσχομενο.

Απο τα συν του προγραμματος ειναι η πολυ ευκολη περιηγιση στο 3Δ μοντελο, η περιεκτικοτητα σε λειτουργιες χωρις αυτο να σημαινει δαιδαλωδη μενου και η πολυ μεγαλη βιβλιοθηκη αντικειμενων και συμβολων του.

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.