gdoupos Δημοσιεύτηκε October 28, 2014 at 08:11 πμ Δημοσιεύτηκε October 28, 2014 at 08:11 πμ Καλημέρα σας, ήθελα την πολύτιμη βοήθειά σας στο εξής: Για ιατρείο που καταναλώνει πάρα πολύ ρεύμα λόγω μηχανημάτων, συμφέρει το ρεύμα να είναι επαγγελματικό και όχι οικιακό, έτσι δεν είναι; Η στέγη είναι επαγγελματική και αγοράστηκε ως επαγγελματική.Στο λογαριασμό της ΔΕΗ το τιμολόγιο αναφέρεται ως Γ1-οικιακή χρήση. Ποια είναι η διαδικασία για να μετατραπεί το οικιακό σε επαγγελματικό; Σας ευχαριστώ.
ssouanis Δημοσιεύτηκε October 28, 2014 at 08:55 πμ Δημοσιεύτηκε October 28, 2014 at 08:55 πμ Συνήθως γύρω από τα γραφεία της ΔΕΗ, υπάρχουν συνάδελφοι εγκαταστάτες που αναλαμβάνουν την διεκπεραίωση τέτοιων υποθέσεων. Ο ίδιος συνάδελφος θα αναλάβει και το απαραίτητο για την διαδικασία "ηλεκτρολογικό σχέδιο" (βεβαίωση είναι πλέον με κανονικό έλεγχο, πολύ σοβαρή δουλειά) και θα σε συμβουλεύσει αρχικά αν επιτρέπεται και στη συνέχεια τι χρειάζεται. Επίσης κοίτα στα εγκεκριμένα σχέδια της πολεοδομίας (αν τα έχεις) πως χαρακτηρίζεται ο χώρος. Κατοικία, γραφείο κ.λπ.
terry Δημοσιεύτηκε October 28, 2014 at 09:20 πμ Δημοσιεύτηκε October 28, 2014 at 09:20 πμ Εγω θα ελεγα να ρωτησεις πρωτα στη ΔΕΗ και ασε τα μαγαζακια.......
ssouanis Δημοσιεύτηκε October 28, 2014 at 09:52 πμ Δημοσιεύτηκε October 28, 2014 at 09:52 πμ (edited) Terry υπάρχουν τα μαγαζάκια όπως πολύ σωστά λες αλλά υπάρχουν και γραφεία συναδέλφων που δεν πωλούν αέρα αλλά ουσία. Μία ανάγνωση στην ταμπέλα αρκεί για να τους ξεχωρίσεις. Edited October 28, 2014 at 09:58 πμ by terry
terry Δημοσιεύτηκε October 28, 2014 at 09:59 πμ Δημοσιεύτηκε October 28, 2014 at 09:59 πμ Eγω επιμενω. Να ρωτησει στη ΔΕΗ και αν χρειαστει να βρει ενα Εγκαταστατη, να κανει τη δουλεια του.
astrah Δημοσιεύτηκε October 28, 2014 at 11:50 πμ Δημοσιεύτηκε October 28, 2014 at 11:50 πμ ΔΕΔΔΗΕ με άδεια λειτουργίας προκειμένου να γίνει νέο συμβόλαιο ... επίσης νέα ΥΔΕ προκειμένου να παρουσιάζονται οι "μόνιμα συνδεδεμένες συσκευές"... νομικά, αυτή την στιγμή, είναι παράνομη η σύνδεση... πρέπει να πας σε επαγγελματικό τιμολόγιο.... (που ίσως να είναι ακριβότερο... στην ΔΕΗ )
ΝΙΚΟΣΤΡΙ Δημοσιεύτηκε October 28, 2014 at 02:05 μμ Δημοσιεύτηκε October 28, 2014 at 02:05 μμ . Ποια είναι η διαδικασία για να μετατραπεί το οικιακό σε επαγγελματικό; Επανέλεγχος (ΥΔΕ) για Γ21 & αλλαγή κατηγορίας για νέο συμβόλαιο (που ίσως να είναι ακριβότερο... στην ΔΕΗ ) Ναι αλλά με σταθερή χρέωση, Επίσης μπαίνει στα έξοδα
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα