Μετάβαση στο περιεχόμενο

Aκύρωση τιμολογίου για Δημόσιο Έργο


Paul_Mix

Recommended Posts

Λένε οι Υπηρεσίες ότι όταν ο ανάδοχος υποβάλλει ένα Τιμολόγιο προς την Τεχνική Υπηρεσία, τότε η Τεχνική Υπηρεσία πρεπει να διαβιβάσει το Τιμολογιο προς την Οικονομικη Υπηρεσια μεσα στον ίδιο ημερολογιακό μήνα (όχι περιθωριο 30 ημερων, αλλα μεσα στον ιδιο μηνα).

Δηλαδη εαν κοψεις το τιμολογιο στις 20 Οκτωβριου, τοτε μεχρι το τελος Οκτωβριου πρεπει να παει στην Οικονομικη Υπηρεσια, εαν παει στην Οικονομικη Υπηρεσια την 1η Νοεμβριου, τοτε η Οικονομικη Υπηρεσια το επιστρεφει στην Τεχνικη Υπηρεσια και ζηταει να ακυρωθει και να κοπει καινουργιο τιμολογιο.

Ολα αυτα γινονται υπηρεσιακα.

 

Υπαρχει καποιος Νομος βασει του οποιου γινονται ολα αυτα?

Επειδη καθυστερει η Υπηρεσια να διαβιβασει το Τιμολογιο, ειμαι υποχρεωμενος να ακυρωνω το Τιμολογιο και να κοβω νεο Τιμολογιο με μεταγενεστερη ημερομηνια, δημιουργωντας προβληματα με την Εφορια (π.χ. καταβολη ΦΠΑ) ?

Link to comment
Share on other sites

Δε ξέρω που και πως προβλέπεται αυτό, αλλά είχα το ίδιο πρόβλημα με σένα.

 

Εκοψα τιμολόγιο μέσα στον Οκτώβρη, και πρέπει να διαβιβαστεί στην Οικονομική Υπηρεσία και να καταχωρηθεί ώς τις 5 του επόμενου μήνα. Οπερ και εγένετο.

 

Συνεπώς πρεπει να υποβάλλουμε λογαριασμό να παίρνουμε ΟΚ και μετά να κόβουμε τιμολόγια,κρατήσεις κτλ ωστε να πηγαίνει χωρίς κωλυσιεργίες απ'την τεχνική στην οικονομική.

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.