Μετάβαση στο περιεχόμενο

Θερμική επεξεργασία αστικών απορριμμάτων για την παραγωγή ηλ


nitrox

Recommended Posts

Καλησπέρα σε όλους!!!

 

Αν και νέο μέλος θα ήθελα δειλά δειλά να ζητήσω την βοήθεια σας σχετικά με την Πτυχική Εργασία την οποία έχω αναλάβει να κάνω αλλά έχω μείνει μόνο στο "αναλάβει" :D , το θέμα της πτυχιακής είναι το παρακάτω:

 

"Θερμική Επεξεργασία Αστικών Απορριμμάτων Για Την Παραγωγή Ηλεκτρικής & Θερμικής Ενέργειας"

 

Θα ήθελα την βοήθεια σας σχετικά με βιβλιογραφία, υλικό ( έντυπο- Ψηφιακό ή ο,τιδήποτε άλλο μπορει να υπάρχει ), ώστε να μπορέσω επιτέλους να ξεκινήσω την πτυχιακή μου

Link to comment
Share on other sites

Πρόχειρο μόνο έχω το http://www.library.tuc.gr/artemis/MT2008-0058/MT2008-0058.pdf δεν είναι οτι ακριβώς θες αλλά θα πάρεις μια ιδεά και θα δεις τα ισοζύγια εξάλλου όπως το θέτεις είναι αρκετό γενικό , δεν κάνεις δηλαδή case study αλλά βιβλιογραφική ανασκόπηση?

Θα γράψω αύτιο περισσότερες πληροφόρίες οπότε τσεκαρε

Link to comment
Share on other sites

Θες απλά μια βιβλιογραφική αναφορά ή θα πρέπει να υπολογίσεις το θερμικό κέρδος από ένα συγκεκριμένο όγκο απορριμάτων με καθορισμένη σύσταση; Διευκρίνισε το τι πραγματεύεται η πτυχιακή σου.

Link to comment
Share on other sites

καλησπέρα!!!

 

θα ήθελα μια βιβλιογραφική αναφορά, και γενικά ότι μπορεί να σχετίζεται με την θερμική επεξεργασία απορριμμάτων (απο μηχανολογικό εξοπλισμό που απαιτείται μέχρι και την περιγραφή της διαδικασίας, τους εκπαιμπόμενους ρύπους....)

Link to comment
Share on other sites

Έχω ένα CD με βιβλία και σημειώσεις για την επεξεργασία των απορριμμάτων. Στείλε μου προσωπικό μήνυμα για να στο στείλω.

Link to comment
Share on other sites

Άργησα λίγο αλλά κάλλιο αργά ...

Ένα ωραίο link είναι το http://www.wtert.gr/ έχει αρκετά pdf μέσα που μπορείς να κατεβάσεις

 

Επιπλέον θα σου πρότεινα να διαβάσεις αυτό :

http://library.tee.gr/digital/books_notee/book_60264/book_60264.pdf

 

είναι μεν για όλες τις τεχνολογίες διαχείρισης αλλά δίνει στοιχεία για ελληνικά δεδομένα που πιθανόν να χρειαστείς (για νσ συγκρίνεις την εν.αξιοποίηση με τις υπόλοιπες τεχνολογίες)

 

Δες και αυτό http://oikosyn.files.wordpress.com/2008/10/121008thessaloniki_samaras.pdf και όπως καταλαβαίνεις θα πρέπει να δώσεις βάση σε διοξίνες και φουράνια ....

 

Για βιβλιό σου προτείνω το http://www.papasotiriou.gr/product.gbook.asp?pfid=501557&prid=189982&deid=0 που μας έδιναν και στην σχολή

περιέχει και μηχανολογικό εξοπλισμό (εσχάρες -κλίβανο-λέβητα - παραγωγή ατμού ) και τις εκπομπές καθώς και τεχνολογίες αντιρύπανσης

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

Σε ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια σου.

 

Βρήκα αρκετά στοιχεία για την εργασία μου στα Site που μου συνέστησες. Ελπίζω να βρω και άλλα περισσότερα ώστε να μπορέσω κάποια στιγμή να βγάλω κάποιο πλάνο σχετικά με το τι θα πρέπει να περιλαμβάνει η πτυχιακή ώστε να το παρουσιάσω στον καθηγητή μου και να ξεκινήσω να την γράφω :)

Link to comment
Share on other sites

  • 5 months later...

Φίλε Nitrox και γω ασχολούμαι με την αποτέφρωση των ΑΣΑ, αν έχεις καποια στοιχεία για το κόστος της διεργασίας θα μπορούσες να μου τα στείλεις;

 

Εγώ έχω κάποια στοιχεία βιβλιογραφίας για την αποτέφρωση των ΑΣΑ, αν ήθελες θα μπορούσαμε να ανταλλάξουμε κάποια κομμάτια της βιβλιογραφίας μας.

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.