Μετάβαση στο περιεχόμενο

Μεταβατικός πρόεδρος του ΤΕΕ ο Θ. Σεραφίδης


Engineer

Recommended Posts

Ανοίγει και επίσημα η διαδικασία διαδοχής για τη θέση του προέδρου του Τεχνικού Επιμελητηρίου της Ελλάδας με την παραίτηση του Χρήστου Σπίρτζη που υποβάλλεται στη σημερινή συνεδρίαση της Διοικούσας Επιτροπής.

 

Ο νέος αναπληρωτής υπουργός Υποδομών και Δικτύων, αποχωρεί από το ΤΕΕ για να αναλάβει τα νέα του καθήκοντα, ενώ χρέη προέδρου μέχρις ότου η Διοικούσα κινήσει τη διαδικασία εκλογής νέου προέδρου, θα ασκεί ο πρώτος αντιπρόεδρος του ΤΕΕ και επικεφαλής της ΕΛΕΜ κ. Θόδωρος Σεραφίδης.

 

http://www.ered.gr/m...ge.php?id=46583

 

Τόσο ο Χρ. Σπίρτζης, όσο και ο Θ. Σεραφίδης δραστηριοποιήθηκαν για πρώτη φορά στο χώρο του Επιμελητηρίου στις εκλογές του 1997.

 

Πηγή: http://www.ered.gr/c...s/#.VN2d5fl_tB0

 

Click here to view the είδηση

Link to comment
Share on other sites

Ανακοίνωση της συσπείρωσης για τη νέα κυβέρνηση και τις πολιτικές εξελίξεις

Σήμερα, ευθύνη του αναπληρωτή υπουργού αλλά και του συλλογικού κυβερνητικού σχήματος είναι, με νέα κυβερνητική πολιτική, σε στροφή 180 μοιρών από τα προηγούμενα, να γυρίσουν το βλέμμα και τα αυτιά τους σε όσους έχουν πληγεί, να τους πείσουν ότι, οι προτάσεις και οι διεκδικήσεις τους ακούγονται και εισακούγονται, για παράδειγμα με την κατάργηση των αυξήσεων και την δραματική μείωση των ασφαλιστικών εισφορών, με την κατάργηση του ΚΕΑΟ, την εξασφάλιση ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης για όλους κλπ

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

για να δουμε  στην προεδρική καρέκλα τι θα κάνει η ΕΛ.ΕΜ  για τους Ε.Ε ??

άντε γιατί ξενέρωμα είχε πέσει όταν τα βρήκαν με τον σπίρτζη

Link to comment
Share on other sites

Σας βαρεθηκαν όλοι ρε σεις. Το μόνο που σας ενδιαφέρει είναι οι καρέκλες. Εαν και αυτή η διοίκηση δεν πάρει πίσω τις λυστρικές αυτές αυξήσεις του τΣΜΕΔΕ και των εισφορών ΤΕΕ θα είναι και αυτή συνυπεύθυνη για την καταστροφή του συνόλου των ελεύθερων επαγγελματιών μηχανικών και άρα πιθανή υπόδικη στο μέλλον όταν θα καταλογιστούν οι υπεύθυνοι για την καταστροφή του κλάδου.

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.