Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ανέγερση μονοκατοικίας, ερωτήματα


nick damis

Recommended Posts

Συμπερασματικα: Αν η περιοχή σου αξίζει καί δεν προβλέπεται υποβάθμιση , αν έχεις μηχανικό πού τον εμπιστεύεσαι καί σε εμπιστεύεται καί ο σχεδιασμός του ανταποκρίνεται πλήρως στο όραμά σου , αν έχεις όλα τα απαραίτητα μετρητά , τότε καί μόνο τότε μπορείς να το ξανασκεφτείς. Αλλιώς -την εποχή των καιροφυλακτούντων αρπακτικών- νοίκιασε μέχρι να ωριμάσει η ιδέα.

Link to comment
Share on other sites

εγώ είμαι κάθετος και εναντίων αυτού που προτείνετε να νοικιάσει. Τα νοίκια τι έγιναν? Δηλαδή ένα σπίτι σαν αυτό που περιγράφει, 225τμ, ξέρετε τι ενοίκιο έχει? Για υπολογίστε 5 χρόνια, επί αυτό το ενοίκιο, επί 12 μήνες να δείτε τι σας κάνει!!11


Αγαπητέ ιδιώτη, που έκανες το αρχικό σου ερώτημα. Σου λέω, ότι 75 + 75 τμ + υπόγειο (πιθανόν 75τμ) μας κάνει πολλά λεφτά. Ισως 190κ. Οπότε το ξανασκέφτεστε. Να προσθέσω ότι τα 75, είναι πολλά, ισόγεια μπορούν να βγάλουν ένα δωμάτιο ύπνου. Και στον Α όροφο, 4. Οπότε το ξανασκέφτεστε και επικοινωνείτε..

Edited by Arche
Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.