Lennon Δημοσιεύτηκε January 26, 2026 at 09:09 πμ Δημοσιεύτηκε January 26, 2026 at 09:09 πμ Καλημέρα Έγιναν όλες οι διαδικασίες σχετικά με ΣΔΑ, ΈΦΚΑ κλπ. και οι εργασίες κατεδάφισης. Επίσης πληρώθηκαν τα αντίστοιχα ποσά για διαχείριση και στο ΕΦΚΑ(η κατεδάφιση στα φορολογικά βγάζει κάποια ελάχιστα ένσημα). Έπειτα από επικοινωνία με την ΥΔΟΜ(την υπάλληλο που χειρίζεται τέτοιες υποθέσεις) μου είπε να στείλω ΜΟΝΟ μία τεχνική έκθεση με φωτογραφίες ότι ολοκληρώθηκαν οι εργασίες κατεδάφισης. Δεν χρειάζεται μου είπε ελεγκτής δόμησης, βεβαίωση αποβλήτων, περαίωση ΕΦΚΑ κλπ γιατί είναι με έγκριση εκτέλεσης εργασιών ως επικυνδ. ετοιμόρροπό. Και μου απάντησαν με ένα έγγραφο "ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΑΡΣΗΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ ΑΥΤΟΨΙΑΣ ΕΤΟΙΜΟΡΡΟΠΗΣ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΑΣ". Από την εμπειρία σας συνάδελφοι είναι απαραίτητα αυτά τα κόστη(διαχειρ. αποβλ, έφκα κλπ) για μία έγκριση εκτέλεσης εργασιών κατεδάφισης κτηρίου περίπου 75,00 μ2 είναι περίπου 800,00 € εφόσον δε ζήτησαν τα παραστατικά για το κλείσιμο. Και το αναφέρω αυτό γιατί στο πρωτόκολλο επικυνδ. αναγράφει ότι οι εργασίες πρέπει να γίνουν εντός 3 ημερών, ΑΛΛΙΩΣ μετά την παρέλευση η πολεοδ. υπηρεσία του Δήμου προβαίνει ευθύς αμέσως στην κατεδάφιση της ετοιμ. οικοδομής. Μήπως δεν απαιτούνται γιατί και μετά τη παρέλευση είναι αρμοδιότητα της υπηρεσίας να το κάνει. Αν το έχει ξεκαθαρίσει κάποιος συνάδελφος. Ευχαριστώ.
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα