Μετάβαση στο περιεχόμενο

Προδιαστασιολόγηση στύλων, δοκών.


 

Recommended Posts

ευχαριστώ και παλι όλους.παντως μιας και έθιξα το θεμα περί συγκρισης 'εχω να σας πω οτι 'εδειξα στατικά παραδειματα δικά μας, σε καθηγητές και τα κοιταγαν με ανοιχτο το στομα.έπαθαν πλακα κυριως με το οτι κάνουμε συμπαγέις πλάκες ενώ αυτοι τοποθετουν κατι σαν μεγαλα τουβλα σε λωριδες ανά 50cm περίπου, για λιγοτερο φορτιο.κ δε βρισκω το λογο δηλαδή μιας και αυτό έχει και την χειροτερη ηχομονοση .σας κουρασα αλλα ηθελα να τα πω καπου αυτά μιας και για ευνοητους λογους εκει, κάνεις την "πάπια"και δεν μιλάς καν.

Link to comment
Share on other sites

Κάθε μέρος έχει τις ιδιαιτερότητες του. Στην Ιταλία που φαντάζομαι σχεδιάζουν αποκλειστικά για κατακόρυφα φορτία, η ύπαρξη ενός ισχυρού διαφράγματος δεν παίζει και τόσο μεγάλο ρόλο, όσο η μεγαλύτερη μείωση του ίδιου βάρους. Εδώ που κουνάει, την θέλεις τη συμπαγή πλάκα...

 

Πάντως αυτό με τα τούβλα, δεν είναι και η κορυφή της επιστήμης...το ίδιο έκαναν εδώ παλιά στα χωριά σε κάτι ισόγεια από φέρουσα τοιχοποιία. Υπάρχουν υλικά πολύ πιο ελαφριά και με καλύτερες ηχομονοτικές-θερμομονοτικές δυνατότητες γι αυτό τον σκοπό.

Link to comment
Share on other sites

εδω ειναι το θέμα γιαυτό και το 'εθιξα.έιναι σεισμογενής χώρα οχι όμως στο βαθμό της Ελλάδας.και δεν ειναι μόνο οι πλάκες .οι οπλισμοί υποστηλωματων θυμιζουν ΕΑΚ του 59΄

Link to comment
Share on other sites

Στην Ιταλία δεν έχουν τη σεισμικότητα της Ελλάδας. Λάβετε υπόψη σας ότι χρησιμοποιούν χάλυβα Β500Β και όχι Β500C όπως εμείς.

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.