Μετάβαση στο περιεχόμενο

Διπλωματούχος δύο σχολών και επαγγελματικά δικαιώματα


Recommended Posts

Χαίρετε!θα ήθελα να με βοηθήσετε αν μπορείτε και αν ξέρετε φυσικά...Εάν κάποιος έχει 2 πτυχία μηχανικού (πχ πολιτικός μηχανικός και χωροτάκτης μηχανικός) κατα την εγγραφή του στο ΤΕΕ τι γίνεται?Δίνεις εξετάσεις και για τα δυο πτυχία??Και όταν έρθει η ώρα να διαλέξεις κατηγορίες μελετών τότε θα μπορεί να διαλέξει 6 κατηγορίες?Ευχαριστω!

Link to comment
Share on other sites

Δεν γνωρίζω από πρώτο χέρι αλλά πιστεύω οτι προφανώς θα δώσει εξετάσεις και για τα δύο πτυχία που θέλει να αποχτήσει άδεια ασκήσεως επαγγέλματος .Για τις μελέτες πιστεύω οτι πάλι θα μπορεί να διαλέξει μόνο δύο απλώς θα μπορεί να επιλέξει από το σύνολο των μελετών που μπορούν οι απόφοιτοι και των δύο αντίστοιχων σχολών.

Link to comment
Share on other sites

  • 5 months later...

Ερωτηση: Αν καποιος εχει 2 διπλωματα π.χ. Πολιτικος και Ηλεκτρολογος μηχανικος ως τι γραφεται στο ΤΕΕ; Μπορει να εχει επαγγελματικα δικαιωματα και των 2 ειδικοτητων;

 

Ενας Ηλεκτρολογος μηχανικος υπαρχει καποιος τροπος να κανει τοπογραφικα γηπεδων οπου θα βγει αδεια στη συνεχεια για Ηλεκτρομηχανολογικες εγκαταστασεις;

 

edit: Καποιος που τελειωσε πολιτικος προσφατα και τωρα ειναι στο τμημα μηχανολογων μου ειπε οτι οταν τελειωσει και το τμημα μηχανολογων θα πρεπει να επιλεξει αν θα παραμεινει πολιτικος για το ΤΕΕ ή θα ειναι πλεον μηχανολογος. Οτι δηλαδη δεν μπορει να εχει και σφραγιδα πολιτικου και μηχανολογου ταυτοχρονα.

Ειστε σιγουροι οτι μπορει να αποκτησει 2 ειδικοτητων επαγγελματικα δικαιωματα;

 

To σκεφτομαι σοβαρα να συνεχισω σπουδες σε δευτερο πτυχιο μηχανικου για τα επαγγελματικα δικαιωματα. Δυο πραγματα με προβληματιζουν μονο:

1) αν τελικα θα εχω ολα τα επαγγ. δικαιωματα, γιατι αλλιως μια τρυπα στο νερο θα κανω

2) Αν θα επιλεξω ΑΕΙ ή ΤΕΙ. Δεν αντεχω ξανα να εξεταζομαι στα ιδια μαθηματικα που ειχα ως ηλεκτρολογος.

Link to comment
Share on other sites

Καινοφανής θεωρία του φίλου σου.

Εγώ έχω ένα συνεργάτη ο οποίος είναι πολιτικός μηχανικός και ηλεκτρολόγος μηχανικός και προφανώς εξασκεί και τα δύο επαγγέλματα.

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.