Μετάβαση στο περιεχόμενο

Αλλαγή ασφαλιστικής κατηγορίας λόγω υπέρβασης 5ετίας και Ν. 4331/2015


ntakal

Recommended Posts

Καλησπέρα συνάδελφοι,

Επισκέφθηκα σήμερα το γραφείο της περιοχής μου για να ρωτήσω σχετικά με την πιθανή υπαγωγή μου στη διάταξη του Ν. 4331 για την κατώτερη κατηγορία. Παρόλαυτά δεν κατάφερα να πάρω απάντηση για το εαν είμαι σε θέση να υπαχθώ σε αυτή τη διάταξη καθώς μόλις στις αρχές αυτού του μήνα ανέβηκα κατηγορία λόγω συμπλήρωσης 5ετίας. Εφόσον το κλείσιμο 5ετίας συμβαίνει εντός κάποιου εξαμήνου, το εν λόγω εξάμηνο σε ποιά κατηγορία εμπίπτει? Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Link to comment
Share on other sites

Καλησπέρα συνάδελφε και καλώς ήρθες στο φόρουμ.

Πριν ανοίξεις νέο θέμα κάνεις πρώτα αναζήτηση σε υπάρχοντα σχετικά θέματα, για οικονομία στο φόρουμ και για να μη χάνονται οι απαντήσεις των συναδέλφων.

Η συζήτηση για υπαγωγή σε χαμηλότερη ασφαλιστική κλάση έχει ξεκινήσει εδώ--->http://www.michanikos.gr/topic/43898-%CE%A4%CE%A3%CE%9C%CE%95%CE%94%CE%95-%CE%94%CE%B9%CE%B1%CE%B8%CE%AD%CF%83%CE%B9%CE%BC%CE%B7-%CE%B7-%CE%B5%CF%86%CE%B1%CF%81%CE%BC%CE%BF%CE%B3%CE%AE-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%85%CF%80%CE%B1%CE%B3%CF%89%CE%B3%CE%AE-%CF%83%CE%B5-%CE%BA%CE%B1%CF%84%CF%8E/

Link to comment
Share on other sites

το παρών κλειδώνει 

Παρακαλώ να γίνεται έρευνα πριν ανοίγματος νέου θέματος
Παρακαλώ διαβάστε τους Κανόνες Συμμετοχής
akius

Link to comment
Share on other sites

Guest
Αυτό το θέμα πλέον έχει κλείσει για περαιτέρω απαντήσεις.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.