Μετάβαση στο περιεχόμενο

Δ.Υ. με μελετητικά πτυχία;


Julius Caesar

Recommended Posts

Υπάρχει μια πιθανότητα να διοριστώ ΔΥ σε θέση άσχετη με το αντικείμενο του μηχανικού. Μπορώ να διατηρήσω τα μελετητικά μου πτυχία; (τα οποία είναι δεσμευμένα σε εταιρία).

Πού να ρωτήσω σχετικά; Στις νομικές υπηρεσίες του ΤΕΕ;

Link to comment
Share on other sites

Υπεύθυνη δήλωση  του Ν. 1599/86  στην οποία θα αναφέρεται ότι δεν εμπίπτετε στους περιορισμούς του άρθρου 39 παρ. 2 του Νόμου 3316/05, για την απόκτηση της ιδιότητας του Μελετητή, δηλαδή να γράφετε κατά λέξη τα εξής

Α) Έχω συμπληρώσει ……τία από του χρόνου κτήσεως του διπλώματός μου
Β) Δεν εργάζομαι σε αναθέτουσα Αρχή με σχέση εξαρτημένης εργασίας (Δημόσιο, νομικά πρόσωπα δημοσίου δικαίου, οργανισμούς τοπικής αυτοδιοίκησης όλων των βαθμών, δημοτικές, νομαρχιακές και δημόσιες επιχειρήσεις κάθε νομικής μορφής, οργανισμούς δημοσίου δικαίου κατά την έννοια της παρ. 9 του άρθρου 1 του Ν. 3316/05 και σε ενώσεις κάθε νομικής μορφής, που συγκροτούνται από τα ανωτέρω νομικά πρόσωπα)
Γ)Δεν εργάζομαι σε φυσικά ή νομικά πρόσωπα του ιδιωτικού τομέα με σχέση εξαρτημένης εργασίας οποιαδήποτε μορφής.
Δ)Δεν έχω ατομική εργοληπτική επιχείρηση, δεν είμαι εταίρος προσωπικής εταιρείας ή διαχειριστής ή εταίρος εταιρείας περιορισμένης ευθύνης ή μέλος διοικητικού συμβουλίου ή νόμιμος εκπρόσωπος ανώνυμης εταιρείας γραμμένης στο Μητρώο Εργοληπτικών Επιχειρήσεων (Μ.Ε.Ε.Π).
Ε)Δεν είμαι γραμμένος στο Μητρώο Εμπειρίας Κατασκευαστών (Μ.Ε.Κ)
ΣΤ) Δεν παρέχω τις υπηρεσίες μου με οποιαδήποτε σχέση σε εργοληπτικές επιχειρήσεις εγγεγραμμένες στο Μ.Ε.Ε.Π (εξαιρούνται οι περιπτώσεις παροχής τέτοιων υπηρεσιών που προβλέπονται από τη νομοθεσία εκτέλεσης δημοσίων έργων, όπως ιδίως στα πλαίσια του συστήματος προσφοράς μελέτη-κατασκευή ή τροποποίηση της μελέτης του έργου).
Ζ) Δεν έχω συνταξιοδοτηθεί(ή έχω συνταξιοδοτηθεί από ………) από αναθέτουσα Αρχή.
Η) Δεν έχει εκδοθεί εις βάρος μου οριστική καταδικαστική απόφαση για τα αδικήματα της παρ. 1 του άρθρου 16 του Ν. 3316/05, καθώς και στις περιπτώσεις α΄και γ΄ της παραγράφου 2 του ίδιου άρθρου.

  • Upvote 3
Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.