Μετάβαση στο περιεχόμενο

Βεβαίωση ΕΠΑ


kouliko

Recommended Posts

Πρέπει να κάνω εγκατάσταση δικτύου φυσικού αερίου (εσωτερικό) και να καλέσω από ΕΠΑ να έρθουν για επίβλεψη και να πάρω τη βεβαίωση. Ουσιαστικά δεν θέλω να τα κάνω αλλά είναι υποχρεωτικό βάσει άδειας και μελέτης (έχω προχωρήσει σε σύστημα ενδοδαπεδειας με αντλία θερμότητας). Μου είπαν περίπου 500 ευρώ για την εγκατάσταση και 150 ευρώ για τη βεβαίωση. Τη θέλω να την καταθέσω στην πολεοδομεια. Είναι φυσιολογικές οι τιμές ? Υπάρχει τρόπος να τα αποφύγω ? Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

 

Στάλθηκε από το E2003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Link to comment
Share on other sites

Πρέπει να κάνω εγκατάσταση δικτύου φυσικού αερίου (εσωτερικό) και να καλέσω από ΕΠΑ να έρθουν για επίβλεψη έλεγχο και να πάρω τη βεβαίωση Την επίβλεψη πρέπει να την κάνει ο μηχανικός είτε αυτός που έκανε τη μελέτη ή άλλος δικής σου επιλογης. Ουσιαστικά δεν θέλω να τα κάνω αλλά είναι υποχρεωτικό βάσει άδειας και μελέτης (έχω προχωρήσει σε σύστημα ενδοδαπεδειας με αντλία θερμότητας). Μου είπαν περίπου 500 ευρώ για την εγκατάσταση και 150 ευρώ για τη βεβαίωση. Τη θέλω να την καταθέσω στην πολεοδομεια. Είναι φυσιολογικές οι τιμές ? Υπάρχει τρόπος να τα αποφύγω ? Όχι είναι υποχρεωτική η εγκατάσταση ... δεν μπορείς να την αποφύγης ανεξάρτητα αν έχεις αντλία θερμότητας. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Edited by dib
Link to comment
Share on other sites

Ευχαριστώ. Μπορεί δηλαδή να υπογράψει και άλλος μηχανολογος την επίβλεψη πέραν αυτού που έκανε τη μελέτη; Χωρίς κάποια διαδικασία;

 

Στάλθηκε από το E2003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Link to comment
Share on other sites

Υπογραφει ο ιδιος που υπεγραψε την επιβλεψη για τα υπολοιπα ΗΜ.

 

Για να υπογραψει αλλος χρειαζεται αρκετη ...... γραφειοκρατια

Edited by antloukidis
Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.