aquar Δημοσιεύτηκε September 10, 2016 at 04:11 μμ Δημοσιεύτηκε September 10, 2016 at 04:11 μμ Καλησπέρα. Έχω μια ερώτηση· έχουμε 2 γείτονες ιδιοκτήτες αγροτεμαχίων τα οποία διαχωρίζονται από ξερολιθιά. Πριν από 10 χρόνια ο 1ος ζητάει από τον 2ο χρήματα για να περιφράξουν και με συρματόπλεγμα το σύνορο γιατί θέλει να βάλει ζώα. Ο 2ος αρνείται, γιατί εκτός του ότι το σύνορο φαίνεται με την ξερολιθιά δεν τον ενδιαφέρει που ο πρώτος θέλει να γίνει κτηνοτρόφος. Ο πρώτος την κάνει την δουλειά μόνος με δικά του χρήματα. Σήμερα ο δεύτερος θέλει να βάλει ζώα μέσα στον αγρό. Ο πρώτος γκρινιάζει γιατί η περίφραξη -η οποία αποτρέπει και τα ζώα να φύγουν- είναι και για τους 2 και πρέπει να δώσει τα μισά χρήματα που δεν έδωσε πριν από 10 χρόνια. Τι ισχύει; Δεν μπορώ να βρω κάποιο νόμο, αλλά ηθικά νομίζω πως ο πρώτος έχει ενα δίκιο μιας που το σύνορο είναι κοινό.
ΚΑΝΑ Δημοσιεύτηκε September 10, 2016 at 04:14 μμ Δημοσιεύτηκε September 10, 2016 at 04:14 μμ (edited) ο ΓΟΚ του 85 προέβλεπε τη δυνατότητα ανέγερσης κοινής περίφραξης επί του ορίου με κοινά έξοδα Ο ΝΟΚ νομίζω το κατάργησε Ο τίτλος έπρεπε να είναι ...άλλος "κατσίκια από εδώ κατσίκια από εκεί -την περίφραξη ποιος την πληρώνει?" Edited September 10, 2016 at 04:16 μμ by ΚΑΝΑ 2
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Συνδεθείτε τώρα