Μετάβαση στο περιεχόμενο

Αγορά εξοπλισμού από το http://www.amazon.co.uk/


Χ Επισκέπτης 1

Recommended Posts

Η αγορά εξοπλισμού από το http://www.amazon.co.uk/ πέρα από βιβλία, CD, DVD και λογισμικό δεν είναι δυνατή για μη κατοίκους Ηνωμένου Βασιλείου.

Υπάρχει μήπως κάποιος έμμεσος τρόπος πχ μαι εταιρεία με έδρα στην Αγγλία που να κάνει την αγορά για μας και να μας τα αποστέλει στη συνέχεια;

 

Έχω ακούσει για κάτι ανάλογο στις ΗΠΑ αν και δε θυμάμαι τον εκεί ιστότοπο.

Link to comment
Share on other sites

  • Απαντήσεις 21
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Για τι ακριβώς ενδιαφέρεσαι?

 

στο http://www.ebay.co.uk/ δε μπορείς να βρεις αυτό που ψάχνεις?

αν πρόκειται για ηλεκτρονικά είδη (υπολογιστές κυρίως) θα βρεις και πολλά άλλα site από Αγγλία που να στέλνουν στο εξωτερικό.

Link to comment
Share on other sites

Εγω ξερω περιπτωση που ηθελε να αγορασει τηλεσκοπιο απο αγγλια αλλα δε του το στελνανε και κανονισε με το καταστημα να σταλει σε φιλο του στην αγγλια και απο εκει ο φιλος Ελλαδα.

Link to comment
Share on other sites

@koulosb

Ελλείψει κάποιου φίλου με έδρα στο Ηνωμένο Βασίλειο δεν μπορώ να το κάνω αυτό.

Συμφέρει πάντως απ' ό,τι είδα να πάω στο Λονδίνο αεροπορικώς να μείνω και μια βραδιά σε ξενοδοχείο στο οποίο να έχει πάει το προϊόν που παρήγγειλα και να γυρίσω. Δε θέλω όμως να μπω σ' αυτή τη διαδικασία.

 

@Παναγιώτης

Το ebay είναι δημοπρασίες αν δεν κάνω λάθος. Πουλά δηλαδή μεταχειρισμένα ίσως και καινούργια αλλά χωρίς τις εγγυήσεις που σου παρέχει το κατάστημα. Γι αυτό και προτιμώ το κατάστημα και από το amazon.co.uk είμαι ευχαριστημένος και στους χρόνους παράδοσης και στο πακετάρισμα, λεπτομέρειες που ίσως κάνουν τη διαφορά.

Link to comment
Share on other sites

Στο e-bay δεν έχει μόνο δημοπρασίες (auctions) αλλά και απ'ευθείας αγορές (Buy now). Στο e-bay επίσης δραστηριοποιούνται και καταστήματα. Ο χρόνος αποστολής και κυρίως παράδοσης εξαρτάται από τη μέθοδο αποστολής που θα επιλέξεις. Σε περιπτώσεις καθυστέρησης η αιτία βρίσκεται συνήθως στα ελληνικά ταχυδρομεία/τελωνεία. Πρακτικά νομίζω ότι όταν κάνεις παραγγελίες από Ευρώπη δεν έχεις καθυστερήσεις καθώς δε μπλέκεις με τελωνεία. Μεγάλη σημασία έχει να βλέπεις το rate του πωλητή σου καθώς και τον αριθμό των πωλήσεων που έχει κανει μέχρι τώρα. Πωλούνται τόσο μεταχειρισμένα όσο και καινούρια αντικείμενα.

 

Στα ηλεκτρονικά ήδη από αμερική οι τιμές είναι ακόμα φθηνότερες από ευρώπη αλλά μπορεί να σταματήσουν στο τελωνείο.

 

Αν η διαφορά είναι τόσο μεγάλη ίσως αξίζει να πας :) :). Αν θέλεις μπορώ να πάω εγώ για σένα :D :D.

Link to comment
Share on other sites

...Αν θέλεις μπορώ να πάω εγώ για σένα :D :D.
:D

 

Δεν το ήξερα ότι στο ebay δραστηροποιούνται και καταστήματα. Δεν το έχω χρησιμοποιήσει ποτέ και γι αυτό δεν είμαι οικείος μ' αυτό. Θα το κοιτάξω και ίσως να ενοχλήσω για να αποφύγω τις κακοτοπιές. Είπες να κοιτώ το α) rating και β) αριθμός πωλήσεων. Κάτι άλλο;

Link to comment
Share on other sites

Ουσιαστικά φροντίζεις να αγοράζεις πάντα από power-sellers των οποιών το rating πλησιάζει το 100%. Για να βρεις τα καταστήματα κάνε κλικ πάνω αριστερά εκεί που λέει shops ( αν δεν το βρίσκεις κανε search ctrl + F). Σε κάθε περίπτωση πριν αγοράσεις κάτι ή κάνεις bid (σε περίπτωση δημοπρασίας) στέλνεις email και ρωτάς πληροφορίες για έξοδα αποστολής κτλ.

 

Τί θέλεις να αγοράσεις? Υπολογιστές ή άλλου είδους εξοπλισμό? Για υπολογιστές υπάρχουν και πολλά άλλα sites.

 

Υπάρχει κόσμος που το κάνει σαν επάγγελμα. Νομίζω ότι υπάρχουν καταστήματα που δραστηριοποιούνται σχεδόν αποκλειστικά μέσω ebay.

Link to comment
Share on other sites

Αυτά τα δύο είναι αρκετά. Ρίξε και μια ματιά στα σχόλια που έχει από προηγούμενους αγοραστές.

 

Πριν λίγες μέρες παρέλαβα 3 toner από γερμανικό κατάστημα στο e-bay μετά από προτροπή του Παναγιώτη στο θέμα για το κόστος αναλωσίμων και εκτυπώσεων.

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.