Μετάβαση στο περιεχόμενο

Μπέρδεμα με μόνωση ταράτσας


Recommended Posts

Γεια σας , 

                Θα ήθελα την γνώμη σας για ένα θέμα που έχει προκύψει. Στο πατρικό μου σπίτι (Ηράκλειο Κρήτης) που έχει χτιστεί το 1965 ισόγειο υπάρχει μαγαζί και στον πρώτο όροφο σπίτι οι γονείς μου σκέφτηκαν το 2003 να βάλουν για να είναι πιο δροσερό το καλοκαίρι  στην ταράτσα τσιμεντοκονία για κλίσεις κόλλα πλακιδίων και πλακάκια χωρίς υγρομόνωση . Το αποτέλεσμα είναι εδώ και 2 χρόνια να αρχίζουν να φουσκώνουν τα σίδερα στις κολώνες τα από τα ταβάνια να φεύγουν σοβάδες . Έσπασα όλα τα πλακάκια και την τσιμεντοκονία με κομπρεσέρ και τώρα είναι η ταράτσα καθαρή .  Το μεγάλο δίλημμα , τι μόνωση να κάνω.Δεν θέλω πολύ βάρος λόγω παλαιότητας και έχω φέρει πολλούς μονωσαδες . Συμβατική μόνωση , ανεστραμμένη μόνωση , μόνωση με αφρό πολυουρεθάνης  , EPS με κλίση μαζί με μεμβράνη TPO. Διαβάζοντας αρκετά στο inerrnet   και στο φόρουμ εδώ έχω μπερδευτεί  . Επίσης να βάλω φράγμα υδρατμών ; Τι τσιμεντοκονία να κάνω  ; Με αφρομπετό ;  με περλιτη  ; To πισσόπανο το έχω απορρίψει .θέλω να κάνω κάτι σωστό .θα ήθελα την γνώμη σας . 

Edited by sv9fbs
Link to comment
Share on other sites

Οσο είχες την τσιμεντοκονία των γονιων σου ...είχες δροσία;

Πρεπει να δεις πρωτα το προβλημα με το νερο που σου δημιουργησε τα φουσκωματα και τις αποκολλησεις και αυτο που ειπες για τον οπλισμο στις κολωνες.

Link to comment
Share on other sites

Γεια σας , 

                Θα ήθελα την γνώμη σας για ένα θέμα που έχει προκύψει. Στο πατρικό μου σπίτι (Ηράκλειο Κρήτης) που έχει χτιστεί το 1965 ισόγειο υπάρχει μαγαζί και στον πρώτο όροφο σπίτι οι γονείς μου σκέφτηκαν το 2003 να βάλουν για να είναι πιο δροσερό το καλοκαίρι  στην ταράτσα τσιμεντοκονία για κλίσεις κόλλα πλακιδίων και πλακάκια χωρίς υγρομόνωση . Το αποτέλεσμα είναι εδώ και 2 χρόνια να αρχίζουν να φουσκώνουν τα σίδερα στις κολώνες τα από τα ταβάνια να φεύγουν σοβάδες . Έσπασα όλα τα πλακάκια και την τσιμεντοκονία με κομπρεσέρ και τώρα με ταράτσα καθαρή .  Το μεγάλο δίλημμα , τι μόνωση να κάνω.Δεν θέλω πολύ βάρος λόγω παλαιότητας και έχω φέρει πολλούς μονωσαδες . Συμβατική μόνωση , ανεστραμμένη μόνωση , μόνωση με αφρό πολυουρεθάνης  , EPS με κλίση μαζί με μεμβράνη TPO. Διαβάζοντας αρκετά στο inerrnet   και στο φόρουμ εδώ έχω μπερδευτεί  . Επίσης να βάλω φράγμα υδρατμών ; Τι τσιμεντοκονία να κάνω  ; Με αφρομπετό ;  με περλιτη  ; To πισσόπανο το έχω απορρίψει .θέλω να κάνω κάτι σωστό .θα ήθελα την γνώμη σας . 

 

καμία φωτογραφία διότι έχετε πολύ σοβαρότερο πρόβλημα

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.