Μετάβαση στο περιεχόμενο

Αναζήτηση χάρτη οικισμού Δ.Δ.Μεσοβουνίου Δ.Κεντρικού Ζαγορίου Ν.Ιωαννίνων.


Recommended Posts

Καλημέρα σε όλους.

Ενώ έχω την έδρα μου σε άλλο μέρος της Ελλάδας πολύ μακριά από Ιωάννινα,μου ζητήθηκε από οικογενειακό φίλο να του προσδιορίσω τη θέση του οικοπέδου του σε σχέση με τα όρια του οικισμού δ.δ.Μεσοβουνίου δ.Κεντρικού Ζαγορίου Ν.Ιωαννίνων(αν δηλ. βρίσκεται εντός οικισμού διότι είναι σχεδόν στα όρια). Υπάρχει ''τοπογραφικό'' το οποίο είναι ελλειπές, χωρίς απόσπασμα χάρτη οικισμού και χωρίς βεβαίωση μηχανικού ολοκληρωμένη.Έψαξα στο περιφ.τμήμα τεε ηπείρου αν υπάρχει κάτι σε ψηφιακή μορφή(όπως υπάρχει στο τμήμα του νομού που εδρέυω) όμως δυστυχώς τίποτα..Γνωρίζει κάποιος αν η ΓΥΣ παρέχει τέτοια δεδομένα (χάρτες οικισμών)?Αν δηλαδή μπορώ να προμηθευτώ τον Χάρτη από αυτους?Φοβάμαι ότι με τηλέφωνο στους τοπικές υπηρεσίες εκεί δε θα έχω εξυπηρέτηση...

Link to comment
Share on other sites

συνάδελφε

μια και ζω και εργάζομαι στα Γιάννενα

στείλε τα απαραίτητα στοιχεία για να δω αν μπορώ να σε βοηθήσω

Link to comment
Share on other sites

Ευχαριστώ εκ των προτέρων για την καλή σου διαθεση. Μου γράφεις απαραίτητα στοιχεία και δε ξέρω με πια έννοια το λες. Το μόνο στοιχείο που σκέφτομαι ότι είναι ενδεικτικό είναι ίσως μια εικόνα απο google earth όπου να φαίνεται η θέση του οικοπέδου επάνω. Κι έτσι θα μπορείς να μου υποδείξεις αν το ''πιάνει'' το όριο του οικισμού. Μήπως όμως είναι λίγο ''υπερβολή'' γιατί κι εσύ δε νομιζω πως έχεις χρόνο για χάσιμο. Γι'αυτό και εξαρχής μέλημά μου ήταν να βρώ τον χάρτη του οικισμού.Πιστέυεις ότι μέσω τηλεφώνου θα με εξυπηρετήσουν οι τεχνικές υπηρεσίες του Δήμου εκεί στο να μου στείλουν έναν χάρτη???Το ρωτάω γιατί στην έδρα μου τους χάρτες τους προμηθευόμαστε απο τις τεχνικές υπηρεσίες του δήμου:confused:

Link to comment
Share on other sites

συνάδελφε

οι δήμοι όπως ο δήμος Κ.Ζαγορίου έχουν στοιχειώδη τεχνική υπηρεσία για κάλυψη βασικών αναγκών δεν είναι πολεοδομικό γραφείο.

Αν χρειάζεαι την συνδρομή μου στο φορουμ υπάρχουν όλα τα διαθέσιμα στοιχεία για να με βρείς. Τέλος εγώ δεν έχω ' απαγορεύσει' την αποστολή προσωπικών μηνυμάτων

τα ξαναλέμε

 

συνάδελφε δεν μπορώ να κάνω τίποτε άλλο απο τη στιγμή που δεν δέχεσαι μηνύματα

αφήνω το τηλ για λίγο και το σβήνω

Link to comment
Share on other sites

Μπορείς να απευθυνθείς στην Πολεοδομία της Νομαρχίας ή στην Τοπογραφική Υπηρεσία.

Στο http://www.nomioan.gr/phones.asp θα βρεις τηλεφωνικό κατάλογο των υπηρεσιών.

Αν υπάρχει κάτι για την περιοχή, που σε αφορά, μόνο εκεί θα βρεις πληροφορίες.

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.