Μετάβαση στο περιεχόμενο

Αρτιότητα κληροτεμαχίου.


Recommended Posts

καλησπέρα συναδελφοι!Από κληροτεμαχιο Υπ. Γεωργίας Ε=4322.00 τ.μ., στο Αγρόκτημα Πλαγιαρίου Δ. Μίκρας, περνα ασφαλτοστρωμένη οδός που το χωρίζει σε δυο τμηματα Ε=360 τ.μ. και Ε= 3600 τ.μ..Η οδός αυτή δεν είναι της διανομής, υπάρχει από το 1947,δεν εμφανίζεται σε καμια μελέτη της περιφέρειας ή της νομαρχίας, δεν υπάρχει καμία απαλοτρίωση ή αποζημίωση από αρμόδιο φορέα και στο κτηματολόγιο εμφανίζεται να σταματα μπροστά απ το γεωτεμάχιο του πελάτη μου. Στη Πολεοδομία Ανατολικήσ Θεσ/νίκης μου είπαν να μη τη δειξω και να βγει αδεια επί του όλου ωσ ενιαίο.Είναι σωστο να βεβαιώσω αρτιότητα επί του όλου?

Link to comment
Share on other sites

προφανώς αγαπητέ συνάδελφε έχει αφεθεί απο παραχώρηση ιδιοκτητών

όπως διεξοδικά εχουμε συζητήσει στο φόρουμ

δεν ύποστηρίζω την άποψη της απόκρυψης υφισταμένων στοιχείων και πραγμάτων για να εκδοθει μιά οικοδομική άδεια

η λύση πρέπει να είναι σύννομη και οριστική

δες αν μπορείς να αλλάξεις την χάραξη σε επαφή με περιμετρικό όριο

τα ξαναλέμε

Link to comment
Share on other sites

Eυχαριστω για την απάντηση συνάδελφε!ο δρομος υφίσταται απο το 1947, ασφαλτοστρωμενος, εξυπηρετει δυο οικισμους(πιο συντομη οδος απο την κοινοτικη) κι ειναι πολυ δυσκολο ν αλλαξει η χαραξη του.ΤΟ δρομο θα τον δειξω στο τοπογραφικο ως υφισταμενο αλλα διατηρει το εμβαδο του το κληροτεμαχιο ή θεωρειται οτι εχει χωριστει σε δυο τμηματα? (ο δρομος δεν ειναι εγκεκριμενος ωστε να κρατησει αρτιοτητα κατα παρεκκλιση το τμημα Ε=3600τ.μ.)

Link to comment
Share on other sites

Οι δρόμοι δεν διανοίγονται και δεν ασφαλτοστώνονται χωρίς να παρθεί απόφαση από τον Δήμο. Απαιτούνται κάποια χρήματα για τέτοια έργα και κάπως πρέπει να τα δικαιολογήσουν για να εκταμιευθούν και να αποδοθούν στους εργολάβους που ανέλαβαν την διάνοιξη και την ασφαλτόστρωση. Κάνε μια αίτηση στην τεχνική υπηρεσία του Δήμου προκειμένου να σου τεκμηριώσει με ποιές νόμιμες διαδικασίες διανοίχτηκε και ασφαλτοστρώθηκε ο δρόμος. Μάλλον θα βρεθούν προ των ευθυνών τους και έτσι οι ίδιοι θα σου λύσουν το πρόβλημα...

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.