mred-akias Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 12 , 2009 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 12 , 2009 Τέλος για πιο σινεφιλ άκουσμα προτείνω: Και με αφορμή αυτό έχω βάλει κάτω και ακούω όλες τις εκτελέσεις που έχει κάνει και ότι έχει γράψει. ενδεικτικό λινκ: http://www.youtube.com/watch?v=JnJR5SBmli0 Camelot πολύ ωραίες οι προτάσεις σου! Link to comment Share on other sites More sharing options...
X.R.Y.S.A Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 13 , 2009 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 13 , 2009 Tchaikovsky και ''λίμνη των κύκνων'' μου δημιουργεί άπειρα συναισθήματα Link to comment Share on other sites More sharing options...
pauligle Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 14 , 2009 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 14 , 2009 Ας μπω κι εγω στην κουβέντα με την πρόταση μου... Zbigniew Preisner: Van den Budenmayer Από την ταινία "La double vie de Veronique"... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ss_sk Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 15 , 2009 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 15 , 2009 Βασικά αυτό είναι θέμα των κριτικών και διανοουμένων της μουσικής αλλά θεωρώ και εγώ ότι οι σύγχρονοι κινηματογραφικοί (αλλά όχι μόνο) συνθέτες συνεχίζουν/εξελίσσουν το πεδίο της συμφωνικής μουσικής. Και ας θυμώσουν ο Μπαχ και ο Μπετόβεν... Εγώ όμως θα βάλω στο πικάπ πιο ''αρχέγονες'' καταστάσεις: . Παραδόξως δεν υπάρχουν γνωστά τραγούδια και μουσικές για τη Μεγάλη Εβδομάδα (τί κάνανε τότε στας Ευρώπας?) αλλά για όποιον θέλει να μπει στο...μουντ υπάρχουν άλλες εναλλακτικές. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Μαράκι Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 17 , 2009 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 17 , 2009 Παραδόξως δεν υπάρχουν γνωστά τραγούδια και μουσικές για τη Μεγάλη Εβδομάδα (τί κάνανε τότε στας Ευρώπας?) αλλά για όποιον θέλει να μπει στο...μουντ υπάρχουν άλλες εναλλακτικές. Έχει ακούσει κανείς από εσάς του Σπανουδάκη "Ω! Γλυκύ μου Έαρ"? (Σταμάτης Σπανουδάκης, Βασίλης Σαλέας, Λευτέρης Ζέρβας, Σαράντης Σαλέας). Απλά υπέροχο... Καλή Ανάσταση! Link to comment Share on other sites More sharing options...
camelot Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 17 , 2009 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 17 , 2009 Stabat Mater (Θρήνος της Μητέρας) Περγκολέζι Scarlatti Vivaldi http://www.youtube.com/watch?v=178PlKYU3GY&feature=related Xaydn Dvorak Rossini Link to comment Share on other sites More sharing options...
mred-akias Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 26 , 2009 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 26 , 2009 Να και κάτι που βρήκα πολύ πρόσφατα... Μην παραλείψετε να δείτε από τα related videos το 'jupiter'. Link to comment Share on other sites More sharing options...
a_k Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 27 , 2009 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 27 , 2009 μπορει να μην ειναι κλασσικη μουσικη αλλα η μελωδια ειναι απιστευτη....! Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexisPap Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 8 , 2011 Share Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 8 , 2011 Αφού μιλάμε γενικώς για συμφωνική, ας βάλουμε και κάτι -πολύ γνωστό / άγνωστο- Ελληνικό: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα