Μετάβαση στο περιεχόμενο

Μαράκι

Members
  • Περιεχόμενα

    71
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by Μαράκι

  1. Χρόνια Πολλά κι Ευτυχισμένα σε όλους! Καλή Χρονιά και είθε να μας βρει γερούς.. Να είναι μια σπουδαία χρονιά...
  2. Ακούσατε για τις κατολισθήσεις και στη Χαλκιδική και στη Ρόδο ε? Μα τι γίνεται? ή μήπως μετά το κακό που συνέβη στα Τέμπη τώρα θα γράφουν για όλες τις κατολισθήσεις ανά τη χώρα?
  3. Η εθνική οδός όντως έχει κλείσει από το 386ο χμ, οπότε το φαινόμενο των κατολισθήσεων λογικά έλαβε χώρα στη Χ.Θ. που αναφέρεις και την προηγούμενη κατολίσθηση..
  4. Εγώ πάντως από τους συναδέλφους μου (εννοώ συμφοιτητές, της φουρνιάς μου), δε γνωρίζω να άνοιξαν δικό τους γραφείο. Ένας-δύο που το δοκίμασαν, ή το μετάνιωσαν ή το έκλεισαν. Και ξέρετε πού κατέφυγαν αν όχι όλοι, οι περισσότεροι? Στην (εύκολη να πω?!?!?!) λύση ενός μεταπτυχιακού..
  5. χαχα όπως ένα που είχε κυκλοφορήσει παλιότερα με μπλε ταμπέλες που έδειχναν τη σωστή κατεύθυνση για το Ελ. Βενιζέλος, και είχε μια ταμπέλα προς τα δεξιά, μία άλλη προς τα αριστερά και μία ευθεία.
  6. Τέλειο ε? Άραγε γίνονται όλα τα γράμματα? νομίζω πως όχι.. αλλά θα το προσπαθήσω κι εγώ!
  7. Τα Α και Β είναι σίγουρα όμοια.. απλώς είναι στραμμένα κατά 90. Τώρα τα Α και C... είναι σαν να τα βλέπεις με mirror.. εγώ πάλι όμοια θα τα έλεγα. Και στη Γεωμετρία στο σχολείο κάναμε σύγκριση όμοιων σχημάτων (τριγώνων) και ήταν στραμμένα.
  8. ε, δε νομίζω.. άλλωστε δεν αλλάζει ούτε το σχήμα, ούτε καν το εμβαδόν τους. Απλά το περιστρέφεις.
  9. Αγαπητέ εμπ ξέρω αυτό... είναι βέβαια μόνο αγγλοελληνικό τεχνικών όρων. Για κοίταξέ το.. http://diocles.civil.duth.gr/links/home/glossomatheia/en-gr_civil/#LetterR
  10. Ακόμα να βγουν τα αποτελέσματα? Σε εμάς στην Πάτρα, δώσαμε στις 23 του μήνα και τα αποτελέσματα είχαν ανακοινωθεί στο Ιντερνετ στις 25. Και έκοψαν και μερικά άτομα, νομίζω 3..
  11. Μια χαρά λειτουργούσε κι εχθές και σήμερα. Μήπως είναι θέμα Explorer-Mozilla? Εγώ το δοκίμασα σε Mozilla.
  12. Κι εγώ είχα κάνει από τον Φεβρουάριο, αλλά το τεύχος τώρα κυκλοφόρησε, τον Μάιο, οπότε όπου να'ναι θα σου έρθει κι εσένα. Και είσαι και Αθήνα?
  13. Εγώ πρώτη φορά το έλαβα. Από τις 56 σελίδες, οι 30 είναι διαφημίσεις. Οι υπόλοιπες είναι αρκετά ενδιαφέρουσες, εμένα τουλάχιστον μ'άρεσε.
  14. Κι εγώ υπέρ της πέτρας είμαι, ειδικά αφού πρόκειται για ορεινή περιοχή (και ίσως παραδοσιακό οικισμό). Ο συνδυασμός της φυσικής πέτρας και του ξύλου χρησιμοποιείται από πολύ παλιά σε τέτοιους οικισμούς (Ζαγόρι), τόσο στην εξωτερική τοιχοποιία (βλ. γρεντέδες), όσο και στους εσωτερικούς χώρους και τα έπιπλα των κτηρίων (ξύλινα ταβάνια, ροζέτες, μεσάντρες, κ.α.) και το τελικό αποτέλεσμα είναι πολύ "ζεστό" και αρμονικό με το φυσικό περιβάλλον.
  15. Μόλις σήμερα κατέφθασε και στην Πάτρα! 200 χλμ είναι αυτά..
  16. Πλήρης τουριστικός οδηγός! Ευχαριστούμε για τις πληροφορίες! Ωραίο poll! Δύσκολο να πω μόνο μία.. Εγώ ψηφίζω Ιόνιο γενικά (Ζάκυνθο, Κεφαλλονιά, Λευκάδα). Θα βάλω όμως κάπου ψηλά και τη Μήλο με τις αμέτρητες και απίστευτες παραλίες.
  17. Είστε φοβεροί! Στρέψη πότε έχουμε? Από Ιούνιο?
  18. Φαίνεται από την έκφρασή σου αριστερά
  19. Κοίταξε λίγο τη Δ7. Έχει ελεύθερο άνοιγμα 4.55m, και τα υποστυλώματα εκατέρωθεν είναι 0.25m, σύνολο 5.05m. Εσύ είπες 4.80m.. το ακριανό υποστύλωμα Κ9?
  20. Αγχωμένο το Κατερινάκι αλλά δε μας βοηθάει
  21. Μήκος και φορτία 1ου και 4ου ανοίγματος? Φορτία ομοιόμορφα κατανεμημένα? Είπες οι ενδιάμεσες στηρίξεις είναι πακτώσεις?
  22. μόνο από έναν μηχανικό θα έπαιρνα τέτοια απάντηση στην ερώτηση πώς είναι η παραλία? +1000 paktomene αλλά 10-20 εκατοστά?? αυτό δεν είναι παραλία... κατσάβραχα είναι και από κλίση καλά πάμε βλέπω Η θάλασσα είναι από αυτές που περπατάς, περπατάς και περπατάααας μέχρι να βραχεί το γόνατο ε? Γενικά μαζεύει κόσμό ή είναι ήρεμα τα πράγματα?
  23. Ναι, το "δικό σας" Ακρογιάλι εννοούσα, της Καλαμάτας και είναι τόσο κοντά στην πόλη ε? Από θάλασσα και παραλίες τι λέει?
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.