Μετάβαση στο περιεχόμενο

Χορηγία εκδρομής του Τμήματος Πολιτικών Μηχανικών ΕΜΠ


gakias

Recommended Posts

Όχι best κλπ κανονική εκδρομή ήταν

 

 

Τότε οφείλω να δραστηριοποιηθώ άμεσα! Λογικά θα πρέπει να μιλήσω σε καθηγητές, πρόεδρο σχολής κλπ κλπ. Να λήξουμε όμως το off-topic και να δούμε πως περάσανε οι συνάδελφοι πολιτικοί στην εκδρομή τους.

Link to comment
Share on other sites

  • Απαντήσεις 47
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

παίδες η εκδρομή ήταν ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ!!!!!!από κάθε άποψη:γνώσεις,μέρη που επισκεφτήκαμε,χαβαλές στο λεωφορείο.....Μόλις βρω χρόνο θα αναρτήσω και καμιά φωτό

Link to comment
Share on other sites

  • 6 months later...

Καλησπέρα!

Είμαι στο 4ο έτος στους Πολιτικούς Μηχανικούς της Πάτρας και αποφασίστηκε στο έτος μου να κάνουμε μια εκπαιδευτική εκδρομή σαν αυτή που περιγράφετε παραπάνω,5 μέρες στην Ευρώπη.

 

Σημειωτέον ότι το τμήμα Πολιτικών Μηχανικών συμβάλλει στα έξοδα ΜΟΝΟ της υπερατλαντικής εκδρομής του 5ου έτους και σε αυτό κατά ένα μικρό ποσοστό.Για το 4ο έτος δεν προσφέρεται τίποτα και αυτό είναι δεν έχει περιθώρια συζήτησης από τους καθηγητές και τα μέλη ΔΕΠ.

Παρά τις απορρίψεις που είχαμε από τους καθηγητές μας,επιμένουμε και είμαστε διατεθειμένοι να πληρώσουμε γύρω στα 600 Ευρώ για 5 μέρες.Οι επιλογές μας σύμφωνα με την ψηφοφορία είναι οι εξής:

_Ζυρίχη-Βιένη και γύρω περιοχές που έχουν εκπαιδευτικό ενδιαφέρον

_Ολλανδία (ειδικά Άμστερνταμ)

 

Οποιαδήποτε πληροφορία θα μας ήταν χρήσιμη για να προχωρήσουμε στην οργάνωση της εκδρομής,για:

-σημεία κατασκευαστικού ενδιαφέροντος στις περιοχές αυτές

-πιθανοί χορηγοί (μικρές ή μεγάλες εταιρείες)

-το συγκεκριμένο πρόγραμμα της εκδρομής του ΕΜΠ για το τρίπτυχο των 3 χωρών (Ιταλία,Γαλλία,Ελβετία) ώστε να δούμε πού αξίζει να εστιάσουμε

-ταξιδιωτικά γραφεία που ασχολούνται με φοιτητικές εκδρομές

 

Οτιδήποτε σχετικό....καλοδεχούμενο!

Link to comment
Share on other sites

To τρίπτυχο-οδική εκδρομή που αναφέρεις περί ΕΜΠ, έχει να κάνει με την Τεχνική Γεωλογία (μάθημα 6ου εξαμήνου), λόγω των φραγμάτων που υπάρχουν σε κάποιες απ' αυτές τις χώρες. Αν θες, πες μας στα πλαίσια ποιου μαθήματος γίνεται η εκδρομή, για να μπορέσουμε να πούμε μια γνώμη παραπάνω.

Link to comment
Share on other sites

  • 5 months later...

http://edmedley.com/

 

Και η φετινή εκδρομη του 20ετούς πλέον θεσμού του 3ου έτους Πολ.Μηχ. ΕΜΠ στέφθηκε με επιτυχία. Ο,για φέτος,Richard H. Jahns Distinguished Lecturer in Engineering Geology (πρώτη φορά βραβεύεται μη Αμερικάνος!) καθηγητής γεωτεχνικής Παύλος Μαρίνος προσέφερε για μια ακόμα φορά την τόσο πλούσια και ανεκτίμητη εκπαιδευτική εμπειρία στους φοιτητές του. Κάθε χρόνο φιλοξενείται ένας ακαδημαικός (του εξωτερικού συνήθως) Ο φετινός Εdmund Μedley,καθηγητής του Berkeley,"κάλυψε" το ρου της εκδρομής και δημιούργησε ημερολόγιο-αφιέρωμα στο blog του(link).Εκεί διηγείται τις εμπειρίες του και μοιράζεται τον ενθουσιασμό του... Αξίζει να σημειωθεί ότι η θεσμοθετημένη αυτή εκδρομή του τομέα Γεωτεχνικής του ΕΜΠ είναι διεθνώς η πλεον αναγνωρισμένη και πρότυπη σε θέματα εκπαίδευσης μηχανικού.

Link to comment
Share on other sites

Αααα,αναφερόταν σε σας ο Μαρίνος όταν συναντούσαμε δύσβατες κ απόμακρες κορυφές σε

απομονωμένα τεχνικά έργα:"Με τους μεταπτυχιακούς θα τα ανεβαίναμε κ θα περνάγαμε τη νύχτα μας εκεί(λίγα άτομα γαρ...)"

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.