str1979 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 16 , 2018 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 16 , 2018 Συνάδελφοι θα παρακαλούσα για την βοήθειά σας... Σε πελάτες που βρίσκονται στο στάδιο της υλοποίησης για το εξοικονομώ πρέπει να προμηθεύσω κλιματιστικά. Στο ΠΕΑ που έχει συνταχθεί ζητείται κλιματιστικό με 2,6<Ρ<3,5. Εγώ θέλω να προμηθεύσω ένα κλιματιστικό της DAIKIN με ισχύ 2,5 / 2,8 (ψύξη / θέρμανση). Ο ενεργειακός επιθεωρητής μου λέει πως δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα αφού υπολογίζει με τον τύπο 9.000btu / 3410 = 2,639. Από την μια δεν θα έπρεπε να με ενδιαφέρει αφού αυτός θα συντάξει και το δεύτερο πιστοποιητικό, αλλά φοβάμαι μήπως έχω πρόβλημα και δεν μπορέσω να πληρωθώ. Θα με βοηθούσε η γνώμη σας καθώς λόγω ειδικότητας δεν έχω τις απαραίτητες γνώσεις. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimkourt Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 24 , 2018 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 24 , 2018 Για τις επιλέξιμες παρεμβάσεις της κατηγορίας 3 (πλην των 3.ΣΤ και 3.Η), όσον αφορά την ένταξη της Ισχύος P στις κατηγορίες δαπάνης Ι ως VIII, αυτή αφορά την αναγραφόμενη τιμή στο Δελτίο Προϊόντος ως εξής: Για την υποκατηγορία 3.Z: Το φορτίο σχεδιασμού (Design load) για την λειτουργία της ψύξης. Για τις περιπτώσεις που έχει επιλεγεί η τοποθέτηση κλιματιστικών τύπου multi split, η κατάταξη στις κατηγορίες δαπάνης I έως III, γίνεται λαμβάνοντας υπόψη το φορτίο σχεδιασμού της εξωτερικής μονάδας, ανεξαρτήτως του αριθμού των εσωτερικών μονάδων. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fade2Black Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 18 , 2019 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 18 , 2019 On 24/10/2018 at 1:57 ΜΜ, dimkourt said: Για τις επιλέξιμες παρεμβάσεις της κατηγορίας 3 (πλην των 3.ΣΤ και 3.Η), όσον αφορά την ένταξη της Ισχύος P στις κατηγορίες δαπάνης Ι ως VIII, αυτή αφορά την αναγραφόμενη τιμή στο Δελτίο Προϊόντος ως εξής: Για την υποκατηγορία 3.Z: Το φορτίο σχεδιασμού (Design load) για την λειτουργία της ψύξης. Για τις περιπτώσεις που έχει επιλεγεί η τοποθέτηση κλιματιστικών τύπου multi split, η κατάταξη στις κατηγορίες δαπάνης I έως III, γίνεται λαμβάνοντας υπόψη το φορτίο σχεδιασμού της εξωτερικής μονάδας, ανεξαρτήτως του αριθμού των εσωτερικών μονάδων. Που ακριβώς το βρίσκουμε αυτό το σημείο στον οδηγό; 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimkourt Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 18 , 2019 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 18 , 2019 5 ώρες πριν, Fade2Black said: Που ακριβώς το βρίσκουμε αυτό το σημείο στον οδηγό; https://exoikonomisi.ypen.gr/-/dieukriniseis-gia-themata-pistopoieseon-kai-epileximotetas 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fade2Black Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 19 , 2019 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 19 , 2019 14 ώρες πριν, dimkourt said: https://exoikonomisi.ypen.gr/-/dieukriniseis-gia-themata-pistopoieseon-kai-epileximotetas Ευχαριστώ πάρα πολύ, δεν το είχα δει ποτέ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cve20126 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 20 , 2020 Share Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 20 , 2020 Κλιματιστικά που συνδέονται σε αεραγωγούς είναι επιλέξιμα; Στον οδηγό λέει split ..τα περιλαμβάνει; Link to comment Share on other sites More sharing options...
katrmp Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 14 , 2020 Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 14 , 2020 τα κλιματιστικα τα 3 που δίνει το πρόγραμμα πρέπει υποχρεωτικά να έχουν πιστοποιηση eurovent? Είναι σίγουρος κάποιος? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα