Lar1seos Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 6 , 2018 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 6 , 2018 (edited) για σας ΝΕΟΣ στο group και θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση! νοίκιασα μια αποθήκη ........δεν έχω ρεύμα ακόμα και θα ήθελα να ρωτήσω! Πρέπει να βάλω ρεύμα? Επειδή εργάζομαι με οικολογία προϊόντα σκέφτηκα να βαλω φωτοβολταϊκά . Το ρεύμα που χρειάζεται η αποθήκη είναι 1 ρολό (γκαραζοπορτα) 4 λάμπες και 1 laptop Thanks Edited Νοέμβριος 6 , 2018 by Pavlos33 Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrah Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 6 , 2018 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 6 , 2018 μπορείς να καλύψεις τις ανάγκες σου με ένα μικρό αυτόνομο σύστημα φ/β Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lar1seos Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 6 , 2018 Συγγραφέας Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 6 , 2018 ναι ίσως μπορώ και θα ψάξω αύριο αλλά είναι επιτρεπτό? απο τον νόμο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrah Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 6 , 2018 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 6 , 2018 Δεν απαγορεύεται, και γιατί άλλωστε...; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lar1seos Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 6 , 2018 Συγγραφέας Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 6 , 2018 δεν ξερω εαν επιτρέπεται να έχεις αποθήκη χωρίς ρεύμα ? επαγγελματικη και να την τροφοδοτείς με Φ/Β Link to comment Share on other sites More sharing options...
VirusX2 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 7 , 2018 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 7 , 2018 2 ώρες πριν, Lar1seos said: δεν ξερω εαν επιτρέπεται να έχεις αποθήκη χωρίς ρεύμα ? επαγγελματικη και να την τροφοδοτείς με Φ/Β Υπάρχει κάπου η υποχρέωση κάθε αποθήκη να έχει ρεύμα; Μήπως είναι κάπως πιο σύνθετα τα πράγματα της αποθήκης σου; Για ανάλυσε μας.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lar1seos Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 7 , 2018 Συγγραφέας Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 7 , 2018 λοιπόν μίλησα σήμερα με 2 εταιρίες που βάζουν φ/β μου είπαν πως δεν εχω πρόβλημα.....εγω απλα σκέφτομαι τα δημοτικά τέλη ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
pegiavass Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 7 , 2018 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 7 , 2018 Ψάξε μήπως τα δημοτικά τέλη είναι υποχρέωση του ιδιοκτήτη, με τον οποίο υποθέτω πρέπει να συζητήσεις το θέμα... Έχω την εντύπωση ότι όταν διακόπτεται η ηλεκτροδότηση ενός ακινήτου, ο ιδιοκτήτης πρέπει να ενημερώνει τον Δήμο, γι' αυτόν ακριβώς το λόγο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lar1seos Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 7 , 2018 Συγγραφέας Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 7 , 2018 (edited) Ναι θα το ρωτήσω αν και το ακίνητο είναι ξενοίκιαστο κάποια χρόνια ίσως πάνω από 10-15 χρόνια! Περιμένω να μιλήσω με τον ιδιοκτήτη να δω εάν θα δεχτεί! Edited Νοέμβριος 7 , 2018 by Pavlos33 Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrah Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 8 , 2018 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 8 , 2018 Τα ΔΤ τα πληρώνει ο χρήστης του ακινήτου. Ο ΔΦ είναι του ιδιοκτήτη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα