Μετάβαση στο περιεχόμενο

Γίνεται να μην κατατίθενται όλες οι αμοιβές κατά την κατάθεση του φακέλου;


Recommended Posts

Κατα την κατάθεση του φακέλου στην πολεοδομία πρέπει να έχουν κατατεθεί οι αμοιβές όλων των μελετών στην τράπεζα; γίνεται πχ να κατατεθουν μόνο οι αμοιβές κάποιων μελετών και αργότερα να κατατεθούν και οι υπόλοιπες; αν ναι πως γίνεται αυτή η διαδικασία με το τεε; απλά δημιουργείς καινούριο αρχείο αργότερα και παίρνεις νέα εντολή πληρωμής;

Link to comment
Share on other sites

  • Απαντήσεις 44
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Σωστά.Καταρχήν για πληρότητα απαιτουνται αμοιβές μελέτης αρχιτεκτονικών και παθητικής πυροπροστασίας. Στη συνέχεια με δεύτερο αρχείο καταθέτεις και τα υπόλοιπα.

Link to comment
Share on other sites

+ αμοιβή τοπογραφικού

 

 

αν θέλεις να καταθέσεις αυτές που απαιτούνται τότε φτιάχνεις ένα τεύχος μόνο με αυτές, κατόπιν όταν θα φτάσεις στα φορολογικά συντάσεις ένα τεύχος με όλες τις αμοιβές και ζητάς απο το τεε να αφαιρεθούν οι αμοιβές που κατατεθηκαν στην αρχή.

Link to comment
Share on other sites

γιατί να το κάνεις αυτό? Παίρνεις εντολή πληρωμής μόνο για τις καινούριες μελέτες χωρίς να μπλεχτεί πουθενά το ΤΕΕ.

Link to comment
Share on other sites

1)για να εχεις ενα τευχος

2)αν προκυψει κατι και αλλαξει εστω και για 1 λεπτο η αμοιβή των αρχιτεκτονικών τότε χρειαάζεται.

3)φανταζομαι πως δεν μιλάμε μόνο για ανέγερση όπου εκει οι αμοιβες ειναι πολυ συγκεκριμένες και ελαχιστοποιείται η περίπτωση σφάλματος. Οταν εχουμε να κανουμε με διαρυθμίσεις, αναλυτικό προ/σμο και οτιδήποτε άλλο τότε οι αμοιβή θα αλλάξει !!!!!! άρα θα προκύψει διαφορα!!!!

 

το τεε θα σου δώσει νεο κωδικό για να καταθέσεις τη διαφορά που προκύπτει

 

έχω κάπου λάθος?

Link to comment
Share on other sites

Καταρχήν ευχαριστώ για τις απαντήσεις...

πιστεύω ότι δεν χρειάζεται να κάνεις τεύχος μόνο με τις αμοιβές που καταθέτεις...

φτιάχνεις το συνολικό τεύχος και καταθέτεις αυτές που απαιτούνται για πληρότητα και αργότερα με άλλη εντολή πληρωμής καταθέτεις τα υπόλοιπα, αν προκύψει κάποια διαφορά τότε διορθώνεις και τεύχος και αμοιβές και τότε εφόσον προκύψει διαφορά επικοινωνείς με το ΤΕΕ.

Link to comment
Share on other sites

dargi τα είπες όλα. Σίγουρα σε διαρρυθμίσεις γίνεται ο κακός χαμός με διορθωμένες εντολές πληρωμής. Έχω υποβάλλει xml...το κακό είναι οτι δε σβήνονται...

Link to comment
Share on other sites

πολύ ενδιαφέρον ο τρόπος σου dargi !!!! να σου θέσω καποια ερωτηματα γιατι δεν το κατάλαβα ακριβώς, μηπως αλλαξω τρόπο γιατι το σίγουρο είναι οτι υπαρχουν πολλοί μιας και είναι λίγο προβληματικό το σύστημα.

 

χρησιμοποιείς το προγραμμα του ΤΕΕ? ή το civil (εγώ το δεύτερο).

δεν καταλαβα πως ακριβώς παίρνεις τον δεύτερο κωδικό πληρωμής που αναφέρεις ......

 

''φτιάχνεις το συνολικό τεύχος και καταθέτεις αυτές που απαιτούνται για πληρότητα και αργότερα με άλλη εντολή πληρωμής καταθέτεις τα υπόλοιπα, αν προκύψει κάποια διαφορά τότε διορθώνεις και τεύχος και αμοιβές και τότε εφόσον προκύψει διαφορά επικοινωνείς με το ΤΕΕ. ''

Link to comment
Share on other sites

Νομίζω εννοεί οτι φτιάχνεις ένα xml αρχείο στο οποίο έχεις κλικάρει μόνο τις αμοιβές μελέτων για αρχιτεκτονικά + παθητική. Το στέλνεις στο ΤΕΕ και παίρνεις εντολή.

Στη συνέχεια, φτιάχνεις ένα άλλο αρχείο xml όπου εξαιρείς τις προηγούμενες αμοιβές και προσθέτεις τις υπόλοιπες. Το ξαναστέλνεις στο ΤΕΕ και έχεις νέα εντολή για τις καινούριες πληρωμές.

Link to comment
Share on other sites

ααααα!!!! οκ Pano το ιδιο κάνουμε!!!! απλα μπερδεύονται λίγο τα πράγματα αν υπάρξει αλλαγή όπου φαντάζομαι μπλα μπλα κάνουμε επίσις το ίδιο όπως προαναφέραμε.

 

στην ουσία καταληγουμε στο συμπέρασμα πως δεν αποφεύγεις τα δύο τεύχη, εκτός αν τα καταθέσεις όλα να ησυχάσεις!!!!!!!(μία φορά μου έτυχε να πληρώσουν τα πάντα με την κατάθεση φακέλου)

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.