Μετάβαση στο περιεχόμενο

Αναζήτηση Πληροφοριών Κτηματολογίου?


Recommended Posts

Ψέματα σου λένε, αυτοί το τυπώνουν.

Πάντως για καλύτερα πάρε τηλέφωνο στο τμήμα των χωρικών μεταβολών.

 

Πιστευω οτι τουλαχιστον 2 σημεια θα πρεπει να μου δωσουν. παντως 30 ευρω για το διαγραμμα και χωρις εξαρτηση ειναι παρα πολλα.

Link to comment
Share on other sites

Κάνε καταγγελία στη Κτηματολόγιο Α.Ε.

Το κτηματολογικό διάγραμμα το παίρνεις για να κάνεις τη σύγκριση από τη βάση του κτηματολογίου και για να κάνεις εξάρτηση στο σύστημα μετρήσεων του κτηματολογίου έτσι όπως το έστησε ο μελετητής το δίκτυό του. Πρέπει να στηθείς σε ιδρυθέντα πολυγωνικά και τριγωνομετρικά σημεία καθώς και σε τριγωνομετρικά ΓΥΣ που χρησιμοποίησε ο μελετητής ώστε να ενταχθείς πλήρως στο σύστημα και να πάρεις και τα σφάλματα που ενδεχομένως εμπεριέχει. Εάν αυτά τα στοιχεία (σημεία εξάρτησης και συντεταγμένες τους) δεν υπάρχουν... πως θα κάνεις την όποια διόρθωση??

Link to comment
Share on other sites

Το γεγονός ότι κάποια γραφεία δεν τυπώνουν τα στοιχεία αυτά οφείλεται είτε σε κακή δουλειά του μελετητή (μπορεί να μην έχει παραδώσει και τίποτα), είτε στο ότι βαριούνται οι υπάλληλοι να τα βρίσκουν και να τα τυπώνουν, είτε γιατί οι περισσότεροι ιδιώτες όταν παίρνουν το κτηματογραφικό διάγραμμα πετάνε τα στοιχεία του τριγωνομετρικού δικτύου.

Link to comment
Share on other sites

  • 4 months later...

Μία ενδιαφέρουσα παρατήρηση...

Στην αίτηση για χορήγηση Κτηματογραφικού Διαγράμματος στη περιοχή που γράφει "Για χρήση..." θα συμπληρώνετε "για διόρθωση ορίων".

Τα χρήματα είναι τα ίδια..34 ευρώ (πλέον) και θα παραλάβετε το αντίστοιχο διάγραμμα με λίστα συντεταγμένων για το γήπεδο σας και τα όμορα καθώς και τα αντίστοιχα εμβαδά.

Επίσης προσαρτημένα θα υπάρχουν στοιχεία 3-4 τριγωνομετρικών του κτηματολογίου με οδοιπορικά και σκαριφήματα, εφόσον υπάρχουν...

Στην Κομοτηνή είναι πάντα έτοιμο την επόμενη εργάσιμη.

Παρόλο που όντως τα ετοιμάζουν στην Αθήνα.

 

Εχω συναντήσει πελάτη που πλήρωσε πάνω από 200 ευρώ για διαγράμματα ομόρων επειδή ο δικηγόρος δεν γνώριζε αυτή την πληροφορία.

Προσοχή λοιπόν..προστατεύστε εσάς και τους πελάτες σας

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.