Μετάβαση στο περιεχόμενο

"Εκπαίδευση Μηχανικών σε Τεχνολογίες Πληροφορικής & Επικοινωνιών (ΤΠΕ)


Recommended Posts

  • Απαντήσεις 193
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

αγαπητέ data

 

Εκτός του ότι παρέβηκες 2 από τους Κανόνες Συμμετοχής (το ποιους το αφήνω σαν άσκηση για το σπίτι...) βάζεις και τη δημοσίευση σου σε λάθος κατηγορία. Πόσταρε ΕΔΩ αλλά σε παρακαλώ μόνο όσες πληροφορίες σχετίζονται με το πρόγραμμα (χωρίς ύφος τηλεπωλήσεων σε παρακαλώ...)

 

ευχαριστώ

Παναγιώτης

Link to comment
Share on other sites

Τι εγινε ρε παιδιά?

 

μόνο εγώ πλήρωσα για ιεκεμ-τεε περιφερειακού τμήματος?

 

όχι δεν είσαι ο μόνος..

 

Την τελευταία μέρα δήλωσης προγράμματος τηλεφώνησα στο ΙΕΚΕΜ στην Αθήνα απ' όπου και πήρα διαβεβαίωση ότι ακόμα και ένας να ήμουν το σεμινάριο θα έτρεχε κανονικότατα στην πόλη μου χωρίς μετάβαση σε Αθήνα - Θεσ/κη (σ.σ. όταν σου λένε αυτό που θες να ακούσεις, πείθεσαι μονομιάς)

 

πληρώνοντας το 50άρικο ως προκαταβολή θεώρησα ορθό να ξανακάνω την ίδια ερώτηση στο ΤΕΕ της περιοχής μου και ως απάντηση πήρα, αλήθεια : "mα τι λέτε κύριε μου, είμαστε με τα καλά μας???? Φυσικά και θα χρειαστεί να μεταβείτε Θες στην καλυτερη των περιπτώσεων.."

 

οπότε όπως καταλαβαίνετε την Δευτέρα πρωί-πρωί θα χρησιμοποιήσω το δικαίωμά μου και θα αλλάξω πρόγραμμα..προς ιδιώτη μεριά, χωρίς να' μαι σίγουρος ότι εκεί θα είναι καλύτερα..

Link to comment
Share on other sites

Καλησπέρα.

 

Θα ήθελα να ρωτήσω αν κάποιος συνάδελφος Ηλεκ/γος ή Μηχ/γος έχει παρακολουθήσει το σεμινάριο ADAPT/AutoFINE της ΕΝΤΑ στη Θεσσαλονίκη ( εντυπώσεις, επίπεδο εκπαίδευσης και εκπαιδευτών κ.ο.κ. )

 

Ρωτώ με προφανή αφορμή το πρόγραμμα e-Μηχανικοί, εξ ου και η ένταξη του μηνύματος στο συγκεκριμένο thread, διότι το αντίτιμο συμμετοχής των 150 Ευρώ είναι

συγκριτικά υψηλό με το αντίστοιχο που καταβάλλεται στην περίπτωση άλλων προγραμμάτων τόσο της δεύτερης όσο και της πρώτης κατηγορίας. Και όλα αυτά βέβαια

ειδωμένα εντός του πλαισίου υπερκοστολόγησης των παρεχόμενων υπηρεσιών από τον εκάστοτε εκπαιδευτικό φορέα.

 

Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις έγκυρες απαντήσεις.

Link to comment
Share on other sites

Στο ΙΕΚΕΜ-ΤΕΕ παράρτημα Θεσσαλονίκης μου είπαν ότι αν θες πληρώνεις τώρα την προκαταβολή ή αν θες αργότερα πριν την έναρξη του σεμιναρίου τον Σεπτέμβριο.

Σήμερα έκανα και την εγγραφή μου, δεν πλήρωσα την προκαταβολή αλλά και δεν έλαβα κάποιο αποδεικτικό κατάθεσης των δικαιολογητικών παρά το ότι το ζήτησα. Δεν θα έπρεπε; Πώς είμαι κατοχυρωμένος από πιθανή απώλεια τους; Βασιζόμενος στην ευσυνειδησία της υπαλλήλου; Δεν θα έπρεπε να υπάρχουν κάποιοι "μηχανισμοί" έστω και τυπικοί για κάποιους;

Link to comment
Share on other sites

@dratsiox

Για το Νο15, "Εφαρμογή νέων τεχνολογιών στην ανάλυση και το σχεδιασμό αντισεισμικών κατασκευών", δήλωσα συμμετοχή.

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.