ΝΙΚΟΣΤΡΙ Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 22 , 2020 Share Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 22 , 2020 (edited) ποιος σου ειπε οτι μπορεις να τα βαλεις ολα μαζι ( σταρτερ + μπαλαστ + Ν) σε 2 ακιδες ? σίγουρα εχεις την ειδικότητα που δηλωνεις ? Edited Ιανουάριος 22 , 2020 by ΝΙΚΟΣΤΡΙ 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Agios89 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 23 , 2020 Συγγραφέας Share Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 23 , 2020 Δες την παρακάτω εικόνα και σχεδίασε μου εσύ πως να τα συνδέσω. Ευχαριστώ 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
stayros Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 23 , 2020 Share Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 23 , 2020 Νομίζω χάνεις πολύτιμο χρόνο άδικα. Βάλε LED. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Agios89 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 23 , 2020 Συγγραφέας Share Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 23 , 2020 Φιλαράκι είναι λάμπες uv και τις έχω αγοράσει ήδη και τις επειγομαι να ανάψουν. Την συνδεσμολογία που ανέβασα επείδη δεν έχω εμπειρία με αυτές τις λάμπες, μου την είπε άτομο 30 χρόνια στον χώρο αυτό. Βρήκα λύση, ανοίγω παλιες λάμπες οικονομίας (φθορίου) ε27 και παίρνω το τσιπακι και το συνδέω κατευθειαν στην λάμπα και ανάβει. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΝΙΚΟΣΤΡΙ Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 23 , 2020 Share Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 23 , 2020 4 ώρες πριν, Agios89 said: Δες την παρακάτω εικόνα και σχεδίασε μου εσύ πως να τα συνδέσω. Ευχαριστώ δεν βλέπεις οτι το συγκεκριμένο σχέδιο δείχνει 4 άκρα με ενσωματωμένο starter?.... tespa......κακώς που ασχολήθηκα .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Agios89 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 23 , 2020 Συγγραφέας Share Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 23 , 2020 Όπως ξαναεγραψα, και όπως βλέπετε.η λαμπα έχει δύο ακρα και επίσης δεν έχει ενσωματομενο starter, είτε επειδη ειναι κινεζική είτε προορίζεται για φούρνους νυχιών. Link to comment Share on other sites More sharing options...
maneni Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 24 , 2020 Share Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 24 , 2020 10 ώρες πριν, ΝΙΚΟΣΤΡΙ said: δεν βλέπεις οτι το συγκεκριμένο σχέδιο δείχνει 4 άκρα με ενσωματωμένο starter?.... tespa......κακώς που ασχολήθηκα .... @ΝΙΚΟΣΤΡΙ το συγκεκριμένο σχέδιο δείχνει 2 άκρα με ενσωματωμένο εκκινητή. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΝΙΚΟΣΤΡΙ Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 24 , 2020 Share Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 24 , 2020 (edited) το ιδιο λεω κ εγω αλλα με αλλο τροπο Edited Ιανουάριος 24 , 2020 by miltos Link to comment Share on other sites More sharing options...
Agios89 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 27 , 2020 Συγγραφέας Share Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 27 , 2020 Η λύση γρήγορη και απλή... Πλακέτα από λάμπες φθορίου ε27. Και είσαι έτοιμος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα