Μετάβαση στο περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε (edited)

Καλημέρα.

Επισυνάπτω τοπογραφικό όπου έχω γωνιακό οικόπεδο με στοά. Το εμβαδόν εκτός στοάς είναι πολύ μικρό. Η ερώτησή μου είναι εάν το οικόπεδο είναι οικοδομήσιμο, παρόλο που το θεωρητικό 5*10 κάλυψης κτίσματος δημιουργείται μόνο στον πάνω- από την στοά- όροφο. Ευχαριστώ.

0463.Α.TOPOS_1.1 (HEPOS_VRS)-Model.jpg

Edited by Pavlos33
Δημοσιεύτηκε

Σπαμ

Δεν έχω ακόμα καταλάβει αν οι διακεκομένες πρέπει να μπαίνουν μπροστά η πίσω.

Δημοσιεύτηκε
35 λεπτά πριν, netmin909 said:

Σπαμ

Δεν έχω ακόμα καταλάβει αν οι διακεκομένες πρέπει να μπαίνουν μπροστά η πίσω.

Εγκύκλιος 55/88 - Άρθρο 5

7. Στοές

Στοά επιβάλλεται για την κυκλοφορία πεζών, με την υποχρεωτική παράλληλη μετατόπιση της οικοδομικής γραμμής στο ισόγειο προς το εσωτερικό του κτιρίου. Υπάρχει ακόμη και η εσωτερική στοά που εξυπηρετεί το ισόγειο ενός ή περισσοτέρων κτιρίων.

Στην πρώτη περίπτωση η οικοδομική γραμμή του κτιρίου που συμπίπτει με την εξωτερική της στοάς σχεδιάζεται με κόκκινη διακεκομμένη συμβολίζοντας την οικοδομική γραμμή από τον πρώτο όροφο και πάνω και η εσωτερική σχεδιάζεται συνεχής κόκκινη συμβολίζοντας την οικοδομική γραμμή του ισογείου.

Αναγράφεται η λέξη ΣΤΟΑ με κόκκινα στοιχεία στο χώρο μεταξύ της διακεκομμένης και της συνεχούς, ο οποίος βάφεται με πορτοκαλί χρώμα.

Στη δεύτερη περίπτωση της εσωτερικής στοάς σχεδιάζονται και οι δύο πλευρές της με συνεχή κόκκινη γραμμή και αναγράφεται η λέξη στοά με κόκκινα στοιχεία.

e.55.88.7

• Upvote 1

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Συνδεθείτε τώρα
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.