mintzax Δημοσιεύτηκε October 1, 2020 at 09:43 πμ Δημοσιεύτηκε October 1, 2020 at 09:43 πμ (edited) Καλημέρα. Επισυνάπτω τοπογραφικό όπου έχω γωνιακό οικόπεδο με στοά. Το εμβαδόν εκτός στοάς είναι πολύ μικρό. Η ερώτησή μου είναι εάν το οικόπεδο είναι οικοδομήσιμο, παρόλο που το θεωρητικό 5*10 κάλυψης κτίσματος δημιουργείται μόνο στον πάνω- από την στοά- όροφο. Ευχαριστώ. Edited October 1, 2020 at 10:14 πμ by Pavlos33
netmin909 Δημοσιεύτηκε October 1, 2020 at 10:42 πμ Δημοσιεύτηκε October 1, 2020 at 10:42 πμ Σπαμ Δεν έχω ακόμα καταλάβει αν οι διακεκομένες πρέπει να μπαίνουν μπροστά η πίσω.
mintzax Δημοσιεύτηκε October 1, 2020 at 11:18 πμ Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε October 1, 2020 at 11:18 πμ 35 λεπτά πριν, netmin909 said: Σπαμ Δεν έχω ακόμα καταλάβει αν οι διακεκομένες πρέπει να μπαίνουν μπροστά η πίσω. Εγκύκλιος 55/88 - Άρθρο 5 7. Στοές Στοά επιβάλλεται για την κυκλοφορία πεζών, με την υποχρεωτική παράλληλη μετατόπιση της οικοδομικής γραμμής στο ισόγειο προς το εσωτερικό του κτιρίου. Υπάρχει ακόμη και η εσωτερική στοά που εξυπηρετεί το ισόγειο ενός ή περισσοτέρων κτιρίων. Στην πρώτη περίπτωση η οικοδομική γραμμή του κτιρίου που συμπίπτει με την εξωτερική της στοάς σχεδιάζεται με κόκκινη διακεκομμένη συμβολίζοντας την οικοδομική γραμμή από τον πρώτο όροφο και πάνω και η εσωτερική σχεδιάζεται συνεχής κόκκινη συμβολίζοντας την οικοδομική γραμμή του ισογείου. Αναγράφεται η λέξη ΣΤΟΑ με κόκκινα στοιχεία στο χώρο μεταξύ της διακεκομμένης και της συνεχούς, ο οποίος βάφεται με πορτοκαλί χρώμα. Στη δεύτερη περίπτωση της εσωτερικής στοάς σχεδιάζονται και οι δύο πλευρές της με συνεχή κόκκινη γραμμή και αναγράφεται η λέξη στοά με κόκκινα στοιχεία. 1
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Συνδεθείτε τώρα