Μετάβαση στο περιεχόμενο

επανεγγραφή μετά από διαγραφή ΤΣΜΕΔΕ


Recommended Posts

α)Διαφορές σίγουρα  υπάρχουν, αφου δεν είχαν περάσει οι αυξήσεις στα ειδοποιητήρια. Μόνο σε ένα εξάμηνο (Α13)  είχαν έρθει τα ''κανονικά''.

Στον ΚΕΑΟ δεν έχει τίποτα ,ούτε στην καρτέλα του ΕΦΚΑ.

Δεν θα ναι αντισυνταγματικό να μου ζητήσει προσαυξήσεις σε κάτι που δεν μου χει ζητήσει ποτέ?

Κανά 2 φορές είχα μπει στην σελίδα του e -tsmede που έβγαζε τα ειδοποιητήρια μετά το ξέχασα εντελώς. δεν είχε εκδώσει τίποτα 

 

 

Link to comment
Share on other sites

18 minutes ago, pavlos romios said:

Δεν θα ναι αντισυνταγματικό να μου ζητήσει προσαυξήσεις σε κάτι που δεν μου χει ζητήσει ποτέ?

Δεν το γνωρίζω ... ίσως. Αλλά από την στιγμή που γίνονταν η ανάρτηση ίσως θεωρούνταν ότι λάμβανες γνώση. ... δεν ξέρω να πω κάτι περί του ανείναι ή όχι αντισυνταγματικο. Και δεν νομίζω να έχεις κάποια τύχη αν πας να το κυνηγήσεις στην βάση της αντισυνταγματικότητας ... τόσο από θέμα τελικού αποτελέσματος όσο και από θέμα συνολικού κόστους ... Δεν έχω κάτι άλλο να πω επ' αυτού.

19 minutes ago, pavlos romios said:

Κανά 2 φορές είχα μπει στην σελίδα του e -tsmede που έβγαζε τα ειδοποιητήρια μετά το ξέχασα εντελώς. δεν είχε εκδώσει τίποτα 

Τα ειδοποιητήρια των αναδρομικών εμφανίσθηκαν στις παρακάτω ημερομηνίες και παρέμεναν στην σελίδα του e-tsmede τουλάχιστον μέχρι την εμπρόθεσμη ημερομηνία καταβολής τους (αρχική ή παράτασής της).

Μετά "κατέβαιναν" τόσο από το e-tsmede όσο και από τις τράπεζες (ΕΤΕ και ΑΤΤΙΚΗΣ) ως δυνατότητα πληρωμής, διότι πρακτικά μετά την εμπρόθεσμη
ημερομηνία δεν ίσχυε το ποσό που ανέγραφαν και ο κωδικός πληρωμής.

Οπότε μάλλον οι

25 minutes ago, pavlos romios said:

Κανά 2 φορές

ήταν μάλλον λίγες.

Μετά την ημερομηνία εμπρόθεσμης πληρωμής τους, ο μόνος τρόπος να πληρωθούν ήταν (και πλέον είναι) είτε με επίσκεψη στο ΤΣΜΕΔΕ είτε να σου στείλουν στο mail το νέο ποσό με τον νέο κωδικό.
Β'11 - 13/12/2016
Α'12 - 05/07/2017
Β'12 - 12/12/2017
Α'13 - 20/06/2018
Β'13 - 05/12/2018
Α'14 - 09/06/2019
Α'15 - 13/12/2019
Β'15 - 11/06/2020

Το θέμα έχει συζητηθεί αρκετές φορές στο forum. Αν κάνεις κάποια αναζήτηση θα βρεις τόσο τα τηλέφωνα όσο  και την διαδικασία.

Link to comment
Share on other sites

georgegaleos, ευχαριστώ για τις πληροφορίες, είναι τόσο μπερδεμένη κατάσταση δεν την γλιτώνω την επικοινωνία με το ΄΄αγαπημένο΄΄ μας ταμείο. Τώρα που το ξανασκέφτομαι μπορεί να τα χε εισπράξει απο έναν διακανονισμό που είχα κάνει τέλος του 2014 .Γνωρίζεις μήπως  στους διακανονισμούς  υπολόγιζε και τα αναδρομικά? Οταν καταργήθηκε η ειδική προσαύξηση αναδρομικά απο 2011 έγινε συμψηφισμός σαυτους που την είχαν πληρώσει ?

Link to comment
Share on other sites

16 minutes ago, pavlos romios said:

Οταν καταργήθηκε η ειδική προσαύξηση αναδρομικά απο 2011 έγινε συμψηφισμός σαυτους που την είχαν πληρώσει ?

Αν εννοείς ότι όσα ποσά είχαμε καταβάλει με την Ειδική Προσαύξηση (που καταργήθηκε) να πήγαν να εξόφλησαν άλλες εισφορές, είμαι σχεδόν 99,99% σίγουρος, πως όχι.

Αυτό θα γίνονταν σύμφωνα (με τα όσα ξέθαψα από το αρχείο μου) με τα αναγραφόμενα στην παράγραφο 4, της από 6-7-2018 με Αρ.Πρωτ.: ΔΙΕΙΣΦΜΜ/5751/861072 του ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ,

και που επανέλαβε την από 26-6-2018 με Αριθ. Πρωτ.:Δ.15/Δ΄/21522/553 σχετική του, 

όπου μόνο την περίοδο που ίσχυσε ο ν.3986/11 αν ήσουν στην φάση της συνταξιοδότησης και εφόσον είχες οφειλές και επιθμούσες να συμψηφιστεί το ποσό αυτό.

Κατάργηση Ειδική προσαύξηση 2.pdf 3. ΕΙΔΙΚΗ-ΠΡΟΣΑΥΞΗΣΗ-ΜΗ-ΕΙΣΠΡΑΞΗ-ΠΡΟΣΘΕΤΩΝ-ΕΙΣΦΟΡΩΝ-ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΕΣ-ΟΔΗΓΙΕΣ.pdf

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.