Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φανάρι κλιμακοστασίου μεζονέτας


Recommended Posts

Καλημέρα, έχω μεζονέτα δύο επιπέδων ισόγειο-όροφος και βατό δώμα. Το κλιμακοστάσιο είναι σε σχήμα ''Π'' δημιουργώντας ένα φανάρι 1,00μΧ1,30μ(βλ. σχέδιο). Από τη δόμηση αφαιρώ το κλιμακοστάσιο και το φανάρι και στα δύο επίπεδα μέχρι 12τ.μ.; 

ΚΛΙΜΑΚΟΣΤΑΣΙΟ ΜΕΖΟΝΕΤΑΣ.pdf

Link to comment
Share on other sites

κατά την γνώμη μου το φανάρι στο ισόγειο δεν θα αφαιρεθεί, είναι βατός χώρος μπορούν να βάλουν κάτι εκεί, οπότε εγώ πιστεύω θα αφαιρέσεις το εμβαδόν της σκάλας στο ισόγειο και στον όροφο θα αφαιρέσεις το εμβαδόν της σκάλας αν σε παίρνει και του φαναριού.

Link to comment
Share on other sites

@NANTIA STAMOU Υποθέτοντας ότι αφορά νέα Άδεια θα σου συνιστούσα να ρίξεις μια καλή ματιά στις τροποιησεις που έχουν κατατεθεί για τον ΝΟΚ οι οποίες οσονουπο θα βγει το ΦΕΚ…. Και θα έχουν ισχύ στην άδεια που πας να βγάλεις.

Αρκετές από τις διατάξεις ενδεχόμενα να είναι πιο ευνοϊκές για το ζητούμενο σου….. φυσικά μέχρι να πέσουν οι τελικές υπογραφές και εκτυπωθεί σε ΦΕΚ τα πάντα ρει….

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.