Μετάβαση στο περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Αυτή τη περίοδο ανοίγω γραφείο και ψαχνω τα προγράμματα που θα αγοράσω.. Θέλω να πάρω το Microsoft Office. Σε γραφείο πρέπει να αγοράσω υποχρεωτικά την έκδοση Bussines? Η Home edition πάντως με καλύπτει μια χαρά και έχει την μισή τιμή. Ξέρει κάνείς αν θα έχω πρόβλημα με την εφορία.. , αν θεωρείται παράνομο?

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Δημοσιεύτηκε

Η απλή home edition δεν είναι για εμπορική χρήση, οπότε δε μπορείς να την έχεις στο γραφείο ή τουλάχιστον σε σταθερό υπολογιστή. Αν έχεις φορητό ίσως κάπως να μπορείς να το δικαιολογήσεις. Η έκδοση, που θα μπορούσες να χρησιμοποιήσεις στο γραφείο είναι η home edition & small business από microsoft office ή να εγκαταστήσεις το open office, που είναι δωρεάν και δε θα έχεις κανένα πρόβλημα.

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.