Μετάβαση στο περιεχόμενο

Άδεια κυκλοφορίας τρέιλερ


Recommended Posts

Πρώτη κίνηση είναι η εγγραφή στο Επιμελητήριο και η άδεια άσκησης επαγγέλματος. Ύστερα μπορείς να ανοίξεις ένα Τεχνικό Γραφείο και να αναλαμβάνεις διάφορες μελέτες. Αν όμως συνεργαστείς ως βοηθός με κάποιον αρχαιότερο συνάδελφό σου θα είναι πιο καλά γιατί θα αποκτήσεις περισσότερες γνώσεις λόγω της εμπειρίας του.

Στην ειδικότητά σου δεν νομίζω να έχεις οποιοδήποτε πρόβλημα. Υπάρχουν άλλες ειδικότητες που ακόμη ψάχνουν τα επαγγελματικά δικαιώματά τους.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 years later...

Καλησπέρα!

Τα ίσα επαγγελματικά δικαιώματα μηχανολόγων και ηλεκτρολόγων αφορούν και αυτό το κομμάτι; κι αν ναι υπαρχει καποια επιμερους αδεια που πρεπει να βγαλω; Ειμαι νέα ηλεκτρολόγος μηχανικός προς αναζήτηση των υπογραφών μου :razz:

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Επαναφέρω την ερώτηση της Chihiro,

 

Την ΥΔ που απαιτείται σε αυτήν την περίπτωση μπορούμε να την υπογράψουμε και οι Ηλεκτρολογοι;

Link to comment
Share on other sites

Για να "ενεργοποιηθούν" τα συγκεκριμένα επαγγελματικά δικαιώματα δεν αρκεί μόνο η κατοχή του πτυχίου και η άδεια άσκησης του ΤΤΕ. θα πρέπει να έχεις υποβάλλει τα απαραίτητα έγγραφα και στην Διεύθυνση Βιομηχανίας της Περιφέρειας σου (παλιά Νομαρχία) προκειμένου να εκδόσεις τις ανάλογες άδειες για Μηχανολογικές και Ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις (Διαφορετικές άδειες). Άπό την στιγμή που έχεις ολοκληρώσει αυτές τις διαδικασίες τότε μπορεί να υπογράψεις και για το τρέιλερ.

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.