Μετάβαση στο περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Καλησπέρα σας,

θα ήθελα την γνώμη σας σε έναν έλεγχο όπου μου έχει ανατεθεί. Θεώρηση οικοδομικών αδειών για σύνδεση - ΟΑ που έχουν εκδοθεί πριν το 1983 , με τα δίκτυα κοινής ωφέλειας. Έπειτα από επικοινωνία με τον μηχανικό με ενημέρωσε ότι επειδή ο προηγούμενος έχει πεθάνει , έκανε την αίτηση μετά από οδηγία της πολεοδομίας και ότι υπάρχει και μια τακτοποίηση επί του ακινήτου. Εγω τι καλούμε να ελέγξω ; τα σχέδια των οικοδομικών αδειών και της τακτοποίησης; και αν δεν μου παρουσιάσει σχέδια;

Δημοσιεύτηκε

Χρειάζεσαι και τα σχέδια της άδειας και της τακτοποίησης.
Δεν γίνεται να μην τα πάρεις, γιατί αλλιώς δεν μπορεί να γίνει αυτοψία.

• Like 1
Δημοσιεύτηκε

Ευχαριστώ πολύ για τη απάντηση, έχουμε και το εξής ότι επιμένει ο μηχανικός ότι δεν χρειάζεται τίποτα να μου παρουσιάσει. εγώ επιμείνω βεβαία οτι για να πάρω υπόψιν την τακτοποίηση θα πρέπει να είχε γίνει αναθεώρηση της αδείας! αλλά εκείνος και η πολεοδομία έχουν αντίθετη άποψη! και βρίσκομαι εγώ να μην ξέρω τι να κάνω! επειδή επικαλούνται ότι είναι οι άδειες προ του 1983!έχετε ιδέα;

Δημοσιεύτηκε
On 22/1/2022 at 7:18 ΜΜ, ΜΑΡΙΑΜΑ said:

.... Εγω τι καλούμε να ελέγξω ; τα σχέδια των οικοδομικών αδειών και της τακτοποίησης; και αν δεν μου παρουσιάσει σχέδια;

Τα κτίρια περιγράφονται και ελέγχονται  με σχέδια ή και μελέτες και όχι με λογοτεχνικά κείμενα...

Χωρίς σχέδια, δεν υπογράφεις τίποτα κι ας τα υπογράψουν όσοι ισχυρίζονται ότι δεν χρειάζονται. 

Εγώ δεν θα υπέγραφα 

Δημοσιεύτηκε

@ΜΑΡΙΑΜΑ για να έχει γίνει τακτοποίηση υπάρχουν σχέδια στα οποία βασίστηκε ο μηχανικός που την έκανε.
Επομένως, υπάρχει φάκελος στην πολεοδομία.
Αλλιώς πώς έγινε η τακτοποίηση;
Κατ' αρχήν χρειάζεσαι φάκελο άδειας. 
Το αν χρειάζεται αναθεώρηση ή όχι, θα το εξετάσεις μετά.

• Upvote 2

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Συνδεθείτε τώρα
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.