Μετάβαση στο περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Καλησπέρα σας , θα ήθελα να ρωτήσω τι κάνω στην περίπτωση που έχω εκδόσει ΠΕΑ για εξοικονομώ (που απορρίφτηκε), ο μηχανικός που είχα για κάποιο λόγο έχει κατεβάσει ρολά, οπότε στράφηκα σε άλλο , ο οποίος μου είπε να κάνω υπεύθυνη δήλωση ότι δεν έχω στην κατοχή μου ΠΕΑ , ισχύει κάτι τέτοιο? δεν θα ήθελα να μπλέξω , εάν γνωρίζει κανείς κάτι για να με διαφωτίσει γιατί μάλλον δεν θα προλάβω τις προθεσμίες ,  ευχαριστώ

Δημοσιεύτηκε

Καλησπέρα, επικοινωνήστε με το Σώμα Επιθεώρησης Νοτίου Ελλάδος /Τμήμα Επιθεώρησης Ενέργειας στο e-mail : [email protected] και ζητήστε τους να γίνει ανάκληση του ΠΕΑ από εσάς. Ίσως με κάποια υπεύθυνη δήλωση από εσάς δεχτούν την ανάκληση.

Δημοσιεύτηκε

Ευχαριστώ για την συμβουλή σας , δυστυχώς έτσι όπως εξελίχθηκε η κατάσταση δεν προλαβαίνω ούτε με την παράταση  , δυστυχώς και μετά από χρόνια συνεργασίας με τον εν λόγο μηχανικό με άφησε ξεκρέμαστο , αλλά και ο άλλος μηχανικός μου ζήτησε κάτι παράνομο εάν κατάλαβα καλά

Δημοσιεύτηκε

Κάνε νέο ΠΕΑ, αν και με τις τιμές του προγράμματος άστο για τον επόμενο κύκλο. Σίγουρα ο μηχανικός του πρώτου ΠΕΑ δεν έχει καμία ευθύνη 

• Downvote 1
Δημοσιεύτηκε
1 ώρα πριν, SEKKARA said:

Κάνε νέο ΠΕΑ, αν και με τις τιμές του προγράμματος άστο για τον επόμενο κύκλο. Σίγουρα ο μηχανικός του πρώτου ΠΕΑ δεν έχει καμία ευθύνη 

Καλησπέρα , για να κάνω νέο ΠΕΑ θα πρέπει να ακυρώσω το παλιό?

Δημοσιεύτηκε

Εφόσον το ΥΠΕΝ επιμένει ότι η ανάκληση ενός ΠΕΑ γίνεται μόνον από αυτόν που το εξέδωσε

εκτός εάν βγήκε σε σύνταξη ή έχει πεθάνει, τότε να τους ζητήσεις αυτοί να σου βρουν την λύση

και μάλιστα άμεσα, διότι υπάρχουν προθεσμίες.

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Συνδεθείτε τώρα
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.