Μετάβαση στο περιεχόμενο

Απαραίτητα ΦΕΚ για νέο μηχανικό


Recommended Posts

Καλησπέρα σας συνάδελφοι. Είμαι νέος αρχιτέκτονας και αναρωτιόμουν αν θα μπορούσε κάποιος να μου πει ποια είναι τα βασικά απαραίτητα ΦΕΚ του ΝΟΚ για μελέτη, ώστε να αρχίσω να καταλαβαίνω. 

 

Ευχαριστώ πολύ.

Link to comment
Share on other sites

εδω

ΝΟΚ_X4 + Τεύχος Τεχνικών Οδηγιών - 3.2 Νομοθεσία - Michanikos.gr

καλη αρχη

[φυσικα,  δεν ειναι μονον ο ΝΟΚ...]

 

 

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

 

 

Εδώ μπαίνω για νομοθεσία. Νέος Οικοδομικός Κανονισμός - kodiko  Για συνδρομή δεν το νομίζω για τώρα. Αν υπάρξουν δουλειές θα το σκεφτώ καλύτερα.

Ωστόσο στα ΦΕΚ που μου στείλατε δεν υπάρχει ο Ν. 4495/2017 και 4067/2012 που είναι τα πολύ βασικά. Τα είδα λίγο και μου φάνηκαν άσχετα τα επισυναπτόμενα.

Να ρωτήσω κάτι σχετικά με την έναρξη που σκέφτομαι να κάνω. Είχα κάνει έναρξη για επιχείρηση στο όνομά μου άσχετη με το επάγγελμα μηχανικού με ασφάλεια ΤΕΒΕ για 3 χρόνια. Ο ένας λογιστής μου λέει ότι μου απομένουν 2 χρόνια με 136ευρώ το μήνα σαν μηχανικός αν κάνω έναρξη και ο άλλος μου λέει ότι εφόσον έκανα διακοπή στην 5αετία δεν έχω την μειωμένη ασφάλεια αλλά την κανονική 220. Αν υποθέσουμε ότι δεν έχω δουλειές στην αρχή, ποια θα είναι τα πάγια έξοδα? Ασφάλεια μόνο? Άλλες εισφορές υπάρχουν? 

Ευχαριστώ

 

 

 

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.