dmarc Δημοσιεύτηκε April 20, 2022 at 09:15 πμ Δημοσιεύτηκε April 20, 2022 at 09:15 πμ Καλημέρα συνάδελφοι, Είμαι σε διαδικασία ενημέρωσης έντυπης άδειας, για μια ιδιοκτησία της οποίας η ΟΑ εκδόθηκε το 1992 και αναθεωρήθηκε το 1994. Η κατοικία ολοκληρώθηκε και ηλεκτροδοτήθηκε μες στο χρόνο ισχύος της ΟΑ. Προκειμένου να ολοκληρώσω την ενημέρωση φακέλου και να εκδώσω την πράξη, μου εμφανίζει το παρακάτω: "Πρέπει να καταχωρηθεί τουλάχιστον μια Προγενέστερη Διοικητική Πράξη - Έντυπη (με ορθή Ημ. Λήξης)" Αν, λοιπόν, πάω και εισαγάγω την ΟΑ ως προγενέστερη ΔΠ -Έντυπη στην καρτέλα βασικά στοιχεία, ποια είναι η ημερομηνία λήξης που πρέπει να βάλω; (Βάζω θεωρητικά 4 χρόνια μετά την αναθεώρηση του 1994 και μου εμφανίζει το μήνυμα που επισυνάπτω) Είναι αυτή η ημερομηνία σωστή, για την έκδοση της παρούσας πράξης (ενημέρωση φακέλου); Ευχαριστώ προκαταβολικά!
aria22 Δημοσιεύτηκε December 20, 2024 at 08:32 πμ Δημοσιεύτηκε December 20, 2024 at 08:32 πμ Καλησπέρα, μήπως βρήκες απάντηση στο ερώτημα διότι έχω ακριβώς το ίδιο θέμα. ευχαριστώ
ΚΑΝΑ Δημοσιεύτηκε December 20, 2024 at 08:59 πμ Δημοσιεύτηκε December 20, 2024 at 08:59 πμ Αφού η ενημέρωση κατά τον Ν 4495/17 μπορεί να γίνει οποτεδήποτε και αν εκδόθηκε η Ο.Α., τι σας πειράζει η οποιαδήποτε ισχύ της! (υπόψη ότι δεν ζητάτε-κάνετε αναθεώρηση-που τότε πράγματι έχει σημασία ο χρόνος ισχύος της-, αλλά ενημέρωση)
themoiko Δημοσιεύτηκε December 20, 2024 at 09:31 πμ Δημοσιεύτηκε December 20, 2024 at 09:31 πμ Πλέον η ημερομηνία ισχύος της Ενημέρωσης ΔΕΝ αναγράφεται στο έντυπο της πράξης Παλαιότερα αναγραφόταν και δημιουργούσε πρόβλημα σε επικοινωνία με ιδιοκτήτες,συμβολαιογράφους,δικηγόρους... διότι σε κάθε περίπτωση δεν έχει νόημα η χρονική ισχύς της ενημέρωσης της Ο.Α 2
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Συνδεθείτε τώρα